Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fakt HO už nemá! Niekdajší Ken, dnes už Barbie, sa ukázala v miniatúrnych bikinkách!
Zdielať na

Fakt HO už nemá! Niekdajší Ken, dnes už Barbie, sa ukázala v miniatúrnych bikinkách!

Zdroj: Instagram/JA

Jún, mesiac osláv LGBTIQ+ hrdosti, sa blíži ku koncu, avšak jedna z najvýraznejších členiek tejto komunity spomedzi celebrít, transgender televízna hviezdička Jessica Alves, naopak, začína svoju cestu za vysnívaným životom. Aj keď si po desiatkach plastických operácii už niekoľkokrát sľubovala, že pod nôž neľahne, vždy sa nejaký ten dôvod nájde. Naposledy to bola zmena pohlavia a úprava pŕs, no táto výstredná osôbka stále nebola spokojná so svojím telom. Lekári jej totiž diagnostikovali ľahšiu obezitu, ktorú sa rozhodla riešiť po svojom. Namiesto potu a dlhých hodín v posilňovni stavila na istotu a pohodlie a dala si zmenšiť žalúdok.

Televízna hviezdička a transgender modelka Jessica Alves (37) sa na sociálnej sieti pochválila prvými výsledkami po nedávnom zmenšení žalúdka. Ako jej to pre ňu typické, urobila tak prostredníctvom provokatívnych fotiek, kde sa jej v intímnych partiách zarezáva do tela iba maličký kúsok látky a jej umelé megaprsia sa tlačia v maličkej trojuholníkovej podprsenke.

Jessica svet umeliny jednoducho miluje a nijako sa tým netají. Ešte ako Rodrigo si namiesto náročného tréningu zvolila na vytvorenie tehličiek na bruchu operáciu, pri ktorej jej ich jednoducho vytvarovali. Inak tomu nie je ani dnes a Jessica zhadzuje po operácií žalúdka jedno kilečko za druhým. Hormonálna liečba, ktorou musela popri zmene pohlavia prejsť ju, pochopiteľne, celkom "rozhádzala" a Jessica po nej nekontrolovateľne jedla a priberala. 

Pozrite si, ako sa nedávno stretli dve plastikové postavičky, Brazílčanka Jessica Alves a Američan Justin Jedlica, ktorého rodičia, mimochodom, pochádzajú z Bratislavy:

Všetko vyvrcholilo v júni 2021, niekoľko mesiacov po chirurgickej zmene pohlavia, keď ju lekári upozornili, že sa so svojimi 101 kilogramami blíži k hranici strednej obezity. Preto sa rozhodla podstúpiť už spomínanú operáciu žalúdka, pri ktorej jej špecialista odstránil až 75 percent objemu žalúdka. "Dúfam, že potom už konečne začnem chudnúť," povedala pred operáciou Jessica. A zdá sa, že očakávané výsledky nenechali na seba dlho čakať. So zmenšeným žalúdkom a prísnou diétou idú kilečká dole ako po masle a vidno to aj na jej najnovších odvážnych fotkách na Instagrame. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

"Mesiac po po operácii žalúdka a cítim sa úžasne s dobrou stravou a pravidelnými prechádzkami," napísala k najnovšiemu záberu pri bazéne, na ktorom je vďaka miniatúrnym plavkám vidieť, že sa podarila nielen operácia žalúdka, ale aj jej pohlavia, keďže po mužských orgánoch už niet ani stopy. Ako Jessica sama odhalila jej odvážne plány, jej cieľom je schudnúť na predoperačných 70 kilogramov a potom jej už nič nebude brániť v kariére glamour modelky. Nuž, Jessice sa snáď nedá priať už nič iné iba to, aby bola zdravá a sama so sebou spokojná.

Súvisiace články

Najčítanejšie