Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Agáta rozbehla nový biznis! Zaujímavá myšlienka, ale fakt to za tie peniaze kupujú?
Zdielať na

Agáta rozbehla nový biznis! Zaujímavá myšlienka, ale fakt to za tie peniaze kupujú?

Archívna reportáž

Aj keď je Agáta Hanychová (36) neustále aktívna na sociálnej sieti ako influencerka, okolo serióznej práce od čias modelingu nešla ani zďaleka. Svojich sledovateľov však pravidelne zaujme nejakou pikoškou z jej súkromia, väčšinou novými aférami v súvislosti s jej vzťahmi po rozchode s Jakubom Prachařom, ktoré však zatiaľ nikdy nevydržali viac ako zopár mesiacov.

Agáta Hanychová sa musí ako dvojnásobná mama bez stáleho príjmu obracať, a ako prostriedok na to si zvolila Instagram. Tam ponúka jej štvrťmiliónu sledovateľov pravidelné cvičebné stretnutia, produkty či varenie s jej slávnou mamou, herečkou Veronikou Žilkovou. Plán jej projektu spojeným s cestovaním v obytnom aute jej však zatiaľ v nedohľadne, a môže za to iste aj rozchod so stolárom Adamom Raiterom, ktorý mal byť účastníkom projektu. Teraz to Agáta skúša s módou a portálu Super.cz prezradila detaily o jej kolekcii.

Ambiciózna dcéra herečky Veroniky Žilkovej má už úspešné roky v modelingu a moderovaní zrejme za sebou. Priam zúfalo sa snaží udržať pozornosť verejnosti a občas pritom neváha prekročiť aj hranice dobrého vkusu. Veľmi otázne sú najmä jej viaceré krátke vzťahy s mužmi, ktoré stihla behom roka a pol. Exmanžel Jakub Prachař jej to občas v rámci vtipných dvojzmyselných narážok pripomenie. Na to ale Agáta asi veľmi nedbá, a opäť sa aktuálne na Instagrame chváli novým fešákom, už šiestym v poradí. Z niečoho však musí živiť aj rodinu a tiež si udržať svoj doterajší, zrejme aj finančne náročný, spôsob života. Alimenty jej na to rozhodne nestačia. Slušne jej síce môžu vynášať reklamy na sociálnej sieti, ale Agáta má iste ambície byť úspešná aj v rámci iných podnikateľských projektov.      

Vzťah Agáty a Jakuba Prachařa bol pre mnohých prekvapením, o to viac šokovala ich tajná svadba v roku 2013. Toto manželstvo však nevyšlo:

​Cestovateľský projekt musela Hanychová zatiaľ odložiť na neurčito, prišla však s niečím celkom novým. Naplno sa aktuálne venuje nákupu odevných kúskov zo secondhandov a búrz a spoločne s jej spoločníkom, maliarom Josefom Ratajom, ich vlastnoručne dotvárajú. Obrazy tohto českého výtvarníka sú medzi znalcami hodnotené ako dobrá investícia do budúcnosti. Pred niekoľkými rokmi napísal Agáte, že ju namaľoval podľa jednej fotografie, kde sa mu páčila a obraz jej daroval. Nie je to ale jediné dielo, ktoré od neho má. Aj preto jej napadlo skúsiť to s ním v rámci jej nového podnikateľského plánu. "Rozhodli sme sa s Pepom, že budeme nakupovať staršie oblečenie, ktoré už mal niekto na sebe a urobíme ho krajším. Robíme takú recyklovanú módu. Pepa maľuje a ja mám dovolené trhať a občas si streknúť," prezradila novopečená biznismenka s módou.

Aj takéto kúsky spolu tandem Agáta - Josef vytvárajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Vo svete je trendom chrániť životné prostredie, ktoré vo veľkom zahlcuje aj odpad z odevov. Agáta o tom iste dobre vie, a tak zrejme chce v rámci tohto trendu zaujať aj v módnej tvorbe svojimi nápadmi, navyše ju to aj veľmi baví. "Vždy som chcela vytvárať módu," zverila sa v rozhovore. Je si ale iste dobre vedomá, že ak sa chce presadiť na módnom trhu, musí prísť s niečim neobyčajným. "Nechceli sme ísť formou, že vezmeme vec a iba ju potlačíme. Dali sme tomu život. Je to taká streetová stena, na ktorú sa strieka a žije si svojim životom," vysvetlila Agáta filozofiu prístupu k ozvláštneniu recyklovaných odevov. Na to, že ich kupuje za lacné peniaze zväčša v secondhadoch, je však cena, za ktorú ich ponúka v e-shope dosť vysoká. Ktovie, či 2000 až 5000 korún, v prepočte cca 80 až 200 €, nebude predsa len trochu priveľa, aby sa na tom dalo zarábať vo veľkom. Na druhej strane sa ale platí aj za originalitu a meno autora a ako Agáta tvrdí, všetko sa zatiaľ veľmi rýchlo predáva.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie