Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Chce im osud niečo naznačiť? Komplikácie pred svadbou Vémolu a Ceterovej!
Zdielať na

Chce im osud niečo naznačiť? Komplikácie pred svadbou Vémolu a Ceterovej!

Archívna reportáž

Na konci júla čaká českého zápasníka MMA Karlosa Vémolu a jeho partnerku Lelu dôležitá udalosť. Po pár rokoch spoločného života sa rozhodli povedať si osudové áno a vstúpiť do manželstva. Ako to je už u Karlosa typické, svadba by mala prebehnúť vo veľkolepom a okázalom štýle. Avšak dvojica sa musí najskôr popasovať so zdravotnými problémami, ktoré ju počas jej druhého tehotenstva postihli.

Karlos "Terminátor" Vémola (35) a jeho snúbencica Lela Ceterová čelia napriek krásnemu životnému obdobiu viacerým nepríjemnostiam. Kým bývalá slovenská playmate sa musí pasovať s neľahkým priebehom tehotenstva, jej partnera postihol zápal v lakti, kvôli ktorému musí brať antibiotiká, a to iba necelý mesiac pred zápasom s poľským zápasníkom Marcinem Naruszczkou (38). Očakávaný zápas sa má pritom uskutočniť iba štyri dni pred sobášom tohto páru a má byť aj ich svojským svadobným darom. Portál Život v Česku však prináša informáciu, že Karlos zápas nemieni zrušiť ani napriek komplikáciám.

Do zápasu v rámci turnaja Oktagon 26, ktorý sa má uskutočniť na pražskej Štvanici 24. júla, nezostáva Karlosovi veľa času na vyliečenie zápalu lakťa a jeho zotavenie. Zatiaľ ale neavizoval, žeby uvažoval o odstúpení. "Keby bol zápas v ohrození, tak verím, že mi Karlos dá vedieť," oznámil promotér Ondřej Novotný pre spomínaný portál. Aj organizácia Oktagon verí, že k zápasu dôjde. "Operácia ramena, zápal lakťa, antibiotiká... Normálne nám za toto všetci zápasníci rušia zápasy a to nie sú ani titulovaní. Je ale jedna výnimka a sme veľmi zvedaví, do akej formy sa Karlos stihne na OKTAGON 26 dostať za rekordne krátku dobu, pretože s rukou v obväze sa naozaj dá tak možno behať a skákať na aerobiku. Karlos napriek tomu maká a zápas si dáva ako svadobný dar, takže žiadne rušenie nebude," uviedli na facebookovom profile. Ktovie, ako bude ale Vémola po zápase vyzerať ako ženích na svadbe.

Pozrite si, aké plány má v hlave aktuálne Vémola:

Problémy sa dostavili aj v prípade budúcej nevesty. Tá čaká druhé dieťa a práve na jej nedávne narodeniny musela byť náhle hospitalizovaná. Jej tehotenstvo ohrozili komplikácie, lekári však urobili všetko preto, aby ho udržali, ale Lela sa musí veľmi šetriť. "Lekári mi naozaj povedali, aby som nič nerobila, nič nedvíhala, nikam nechodila a bola v pokoji. Nesmiem vôbec namáhať telo a hlavne nesmiem dvíhať dcéru, čo inak robím stále,"zverila sa pre Život v Česku so svojimi starosťami Ceterová ešte na začiatku júna. Už vtedy boli prípravy na svadbu v plnom prúde a Lela sa na svoj veľký deň veľmi tešila a aktívne sa do príprav aj zapájala. "Zaskočilo ma to a veľmi som sa zľakla. Keď sa človek bojí, tak veci vidí všelijako. Našťastie je bábätko v poriadku a podľa lekárov bude všetko dobré. Ale musím sa šetriť. Mám naordinovaný prísny režim a musím ho dodržať," dodala.

Karlos našiel šťastie v rodine, ktorú tvorí so Slovenkou Lelou a ich dcérkou Lily, onedlho k nim pribudne aj druhé bábätko: 

Lele našťastie podala pomocnú ruku budúca svokra. "Lilinka je teraz na týždeň u Karlosovej mamičky. Babička Janka je veľmi skvelá a dobre spolu vychádzame. Som veľmi rada za to, aká je," prezradila starostlivá mamička. "Chcela prísť aj moja mamička... má bohužiaľ stále problémy s imunitou. Síce už covid prekonala, je dokonca aj očkovaná, ale stále má problémy a berie teraz aj antibiotiká," vysvetlila s tým, ako je veľmi rada, že sa Lili ujala mama Karlosa. Tehotenstvo sa jej snáď podarí udržať až do úspešného pôrodu a iste verí, že všetko dobre dopadne aj v prípade svadby. Krásne šaty sú už takmer hotové, posledné úpravy kvôli narastajúcemu brušku nevesty prebehnú až tesne pred obradom. Hádam bude aj ženích po ťažkom zápase v poriadku, aby si mohol spolu s nevestou vychutnať ich svadobný deň. Ak by predsa niečo zlyhalo, svadbu posunú až o rok, presne na 28. júla, dátum totiž nevybrali náhodne - ide o výročie ich vzťahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie