Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Prekvapenie na koncerte! Speváčka odhalila tehotenstvo v trblietavom kostýme!
Zdielať na

Prekvapenie na koncerte! Speváčka odhalila tehotenstvo v trblietavom kostýme!

Archívna reportáž

Azda jedna z najvýraznejších a najkontroverznejších hudobných hviezd súčasnosti je nepochybne americká raperka Cardi B. Excentrická dáma, ktorá sa v minulosti živila ako striptérka a priznala sa k okrádaniu svojich opitých klientov, má dnes rozprávkový majetok a úspešnú kariéru, ktorú postavila na vulgárnych textoch so sexuálnym podtónom a vyzývavých kostýmoch, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani herečka z filmov pre dospelých. Svoj imidž a životný štýl nezmenila ani po narodení jej prvého potomka v roku 2018 a tento rok si pripravila opäť originálne oznámenie radostnej správy.

Raperka Cardi B (28) oznámila svoje druhé tehotenstvo celkom netradične, pri vystúpení pri príležitosti odovzdávania hudobných cien spoločne so skupinou Migos, v ktorej pôsobí jej manžel, raper Offset. Počas vystúpenia na pódiu odhalila svoje tehotenské bruško v úzkom overale, ktoré zdobili stovky drahých kameňov.

Po tom, čo vystúpila skupina Migos s raperom Offsetom na čele, sa k nim pri piesni s názvom "Type Shit" pridala aj Cardi, ktorá vyšla na pódium vo vysokých ihličkách a v overale na mieru od Dolce & Gabbana, posiatom kryštálmi, ktorý mal v oblasti bruška iba priehľadnú sieťovinu, ktorá zvýrazňovala jej pokročilé tehotenstvo. Súčasne s týmto šokujúcim odhalením na udeľovaní BET Awards oznámila raperka radostnú novinku aj svojim fanúšikom na Instagrame.

Cardi B verejne odhalila svoje druhé tehotenstvo počas vystúpenia na BET Awards, jej veľkolepý príchod môžete vidieť v tomto videoklipe:

Na svojom profile zverejnila profesionálne zábery, na ktorých vidieť jej nahé, potetované telo s výrazným bruškom, ktoré pokrýva biela hmota, pripomínajúca sadrový odliatok. K záberu napísala iba jednoduchý titulok "#2", ktorý znamená, že čaká druhé dieťa v poradí. Prvá dcérka raperského párika manželov menom Kulture Kiari bude mať v júli tohto roku 3 roky a tak bol azda najvyšší čas dopriať jej súrodenca do partie. Vo ostatných postoch na svojom profile doslova cítiť radosť z druhého bábätka a taktiež sa zdá, že sú mračná z minulosti nad ich vzťahom už nadobro zažehnané. "Počúvali sme sa navzájom, komunikovali sme spolu, modlili sa a potom nás a našu rodinu Boh opäť požehnal ďalším malým zázrakom. Náš domov je teraz taký blažený a veľmi rušný. Sme však pripravení a tak veľmi šťastní!!! Ďakujeme veľmi pekne všetkým za gratulácie a želania," napísala pod romantickú fotografiu, na ktorej jej raper hladí rastúce bruško.

Takto Cardi B oznámila svoje druhé tehotenstvo fanúšikom na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cardi B (@iamcardib)

Raper Offset je už otcom troch detí z predchádzajúcich vzťahov, 11-ročnej Jordan a 6-ročného Kody a rovnako starej dcéry Kaley, ktoré má však každé s inou ženou. Aj Offsetov bujarý intímny život a záľuba v ženách stáli za žiadosťou o rozvod, ktorú podala Cardi v septembri v roku 2020. V dokumentoch raperka tvrdila, že ich manželstvo je "nenávratne rozvrátené" a "neexistujú žiadne vyhliadky na zmierenie". Avšak dvojica sa dala prekvapivo opäť dokopy už o miesiac na to, počas jednej z obrovských celebritných žúrov v Las Vegas. Vo videu na platfrome Snapchat vtedy naznačila, že dá otcovi svojej dcérky Kulture ďalšiu šancu, čo napokon potvrdzuje aj jej druhé tehotenstvo s Offsetom. "S otcom svojho dieťaťa nemám vôbec zlý vzťah. Nechovám k nemu žiadnu nenávisť, nič zlé mu neželám a viem, že on to cíti rovnako," vysvetlila v krátkom videu svoje pocity Cardi. Na stranu Cardi sa v minulosti pridali aj raperove bývalé partnerky a matky jeho detí, z ktorých jedna, konkrétne Shya L'amour sa nechala dokonca počuť, že "mu Cardi veľmi pomohla dozrieť a odkedy je s ním, veľmi sa posunul vpred aj ako otec." Zdá sa, že si je táto výstredná dvojica rodičov súdená a ostáva veriť, že toto spojenie vydrží aj kvôli ich potomkom.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie