Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Po prekonanej nevere ďalšia kríza?! Klusovci priznali nezhody!
Zdielať na

Po prekonanej nevere ďalšia kríza?! Klusovci priznali nezhody!

Archívna reportáž

Manželia Klusovci sa na jar konečne presťahovali do nového domu, stavba ktorého trvala oveľa dlhšie, ako predpokladali. Niekoľko rokov žili dočasne aj s tromi deťmi v nimi upravenom malom víkendovom domčeku. Tomáš mal štúdio a pracovňu vedľa v karavane. Možno aj starosti s bývaním a malými deťmi boli záchranou ich manželstva. Tamara mala naozaj iné väčšie problémy ako dlho rozmýšľať nad neverami svojho manžela, ku ktorým sa verejne priznal. Netrápi sa ani teraz, keď začína jej manžel po lockdownoch opäť koncertovať.

Tomáš a Tamara Klusovci pôsobia ako dokonalý pár. Spájajú ich nielen tri deti, ale aj evľmi podobné hodnoty. Obaja sa stali hlásateľmi lásky, porozumenia a slobody, miestami ide dokonca do úzadia aj Tomášove umenie popri záplave jeho vzletných slov. No v skutočnosti sú Tamara a Tomáš normálni ľudia, ktorí čelia bežným problémom. A Klusova chronická nevernosť bol jeden z nich.

Tomáš Klus rád provokuje a často prekvapuje nielen svojich fanúšikov, ale aj svoju manželku Tamaru. Keď sa svojho času vyznal zo svojich lások a priznal aj nevery, vyvolal na sociálnej sieti priam búrku. "Medzi moje záľuby patrí hudba, stále ešte trochu šport, pátranie po tajomstvách duše a predovšetkým Láska, s ktorou som posledné roky nakladal ako tupec, v sladkom nevedomí sebca," vyznal sa spevák. "Prakticky od škôlky som konštantne podvádzal všetky priateľky vrátane svojej ženy. Jej odpustenie sa mi stalo oslobodením a pochopil som, že pravda, skutočnosť alias nebojácna autenticita, prijatie toho, kto som, so všetkým, čím so doteraz bol a vedomé prijatie toho, že čo zasadím, to zožnem, je jedinou možnou cestou ku šťastiu a že rodina, teda to, čo mám doma, je podoba môjho šťastia. Všetko to okolo je len hra... v hre je len nejaká moja rola tam vonku," šokoval svojich fanúšikov úprimnosťou.

Tomáš sa vyjadruje ku všetkému, aj k politike:

​Možno bolo dosť sebecké, takto verejne sa priznať a v istom zmysle ponížiť svoju manželku, aj keď to Tomáš iste urobil s dobrým úmyslom. A Tamara mu nielenže odpustila neveru, ale mu aj svojim spôsobom pritakala. "Milovať neznamená vlastniť. Milovať neznamená prerábať toho druhého na svoj obraz. Milovať znamená ísť spolu, vedľa seba, každý na vlastnej ceste. Znamená to učiť sa od seba, podporovať sa, nebáť sa hovoriť si pravdu, neprestať dávať aj pocit určitej slobody. Zároveň však nikdy nedopustiť stratu samého seba...," zamyslela sa vo svojej spovedi.

Pred časom zverejnil Tomáš krásne vyznanie Tamare v podobe básne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa [email protected] (@tomas_klus)

V súčasnosti sa zdalo, že už je všetko v manželstve Klusovcov v poriadku. Už pár mesiacov sú spokojní vo svojom novom dome, no prišla kríza. "Obaja sme si ten rodinný život veľmi užívali, ale raz to medzi nami zaškrípalo. Dva dni sme na seba neprehovorili, vyhýbali sme sa navzájom," opísala nepríjemnú, no v partnerskom vzťahu bežnú situáciu pre Blesk.cz. Navyše, po dlhej dobe začína Tomáš koncertovať, voči svojim fanúšikom má už poriadne resty. Tamara sa vraj už neobáva ich častého odlúčenia. "Toto si už dávno nepripúšťam. Nikto nemá nikoho vlastniť a v tom sme zajedno. Ale môže sa stať, že Tomáš, ja, vy, alebo niekto sa zamiluje do iného, s tým nič nemožno robiť. V ničom nie je istota, je len láska, porozumenie a spoločná cesta," pripomenula filozoficky Tamara. Snáď už Tomáš udrží nohavice zapnuté a tieto hlboké slová porozumenia aj v ťažkých situáciách sa nebudú musieť naplniť.

Súvisiace články

Najčítanejšie