Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bagárová otvorene: TAKTO je to s jej vzťahom so zápasníkom Muradovom!
Zdielať na

Bagárová otvorene: TAKTO je to s jej vzťahom so zápasníkom Muradovom!

Sú spolu dva a pol roka a z toho už rok sú rodičmi rozkošnej dcérky Rumie. Zdalo by sa, že v osobe nežnej speváčky a drsného zápasníka sa spojili dva opačné svety, no Monika Bagárová a Makhmud Muradov pôsobili vždy veľmi harmonicky. Otázniky ale vyvolala jeho dlhá neprítomnosť, keď v podstate celú jar strávil mimo Česka.

Česká speváčka Monika Bagárová (26) a uzbecký zápasník Makhmud Muradov (30) sa dali dokopy na jeseň 2018 a bolo to zjavne pomerne intenzívne a jednoznačné, keďže o necelé dva roky sa už stali rodičmi, a vraj to nebola žiadna náhoda. Aj podľa fotiek sa z dcérky, ktorá pred dvomi týždňami oslávila prvé narodeniny, obaja nesmierne tešia.

No ako to už neraz býva, predsa len výraznejší vzťah, a najmä takmer celá starostlivosť, je v rukách mamy. Inak to nie je ani v tomto prípade, ale iste aj z dôvodu, že Mach, ako ho Monika volá, je veľmi často mimo domu.

Toto o svojej profesii prezradil sympatický Mach, ktorý žije v Česku už 9 rokov:

Intenzívne, v podstate každodenné tréningy, ale aj cesty za zápasmi v podstate po celom svete, si vyžadujú absolútne nasadenie. Monika vedela, do čoho ide a čo obnáša život s takto úspešným zápasníkom. "Nazvala by som to život so športovcom, ktorý má veľké ciele a robí šport na profesionálnej úrovni. To nie je jednoduché pre žiadnu ženu, taký vzťah vyžaduje obrovské pochopenie, dôveru, trpezlivosť a lásku," hovorí úprimne Bagárová a menuje zrejme všetko to, čo v jej vzťahu nechýba.

Instagram/MB

Priznáva ale to, že skutočne sa stretli dva odlišné svety. "Je to úplne iný svet, ako ten hudobný, toto je hardwork dvakrát denne, deň čo deň, niekedy aj v nedeľu," osvetľuje prípadným potenciálnym záujemcov o kariéru profi športovca. A zaklincovala to odkazom ženám, ktoré by chceli takýto vzťah. "To, čo ma na tom najviac otravuje, je, že vkuse periem a periem tréningové handry," dodala tak trochu s humorom. Je tu ale ešte jedna vec, ktorá zrejme občas spôsobuje v Monikinej rodinke rozbroje - Machova závislosť na istej počítačovej hre. Ako sa Bagárová zastrája, raz mu ten počítač hodí o zem. No aj tak, ak sú toto najväčšie "problémy", ktoré vo vzťahu majú, dá sa hovoriť o úplnej idylke. Snáď im to vydrží.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie