Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ivana Gottová odtajnila to, čo asi nikomu ani nenapadlo! Vybrala si SLOVENSKO!
Zdielať na

Ivana Gottová odtajnila to, čo asi nikomu ani nenapadlo! Vybrala si SLOVENSKO!

Archívna reportáž

Pred pár dňami prišla konečne dlhoočakávaná správa - z troch veľkých projektov spojených s Karlom Gottom, kam patri film, spomienkový megakoncert a kniha, sa to posledné menované konečne dočká naplnenia. Lepšie povedané, konečne sa dočkajú fanúšikovia, z ktorých mnohí už prestávali veriť.

Jeden rok a osem mesiacov prešlo od momentu, ktorý zarmútil celé Česko aj Slovensko - na večnosť odišiel najslávnejší Zlatý slávik. Karel Gott zomrel 1. októbra po dlhom boji s ťažkou a nemilosrdnou chorobou, akútnou leukémiou. Od toho momentu všetci jeho fanúšikovia čakali na čokoľvek, čo by im ich idola aspoň na moment v spomienkach vrátilo. No pandémia spravila plánom veľký škrt cez rozpočet.

Film Karel bol už-už takmer odpremiérovaný, delili ho od spustenia do kín doslova pár dní, no Ivana dostala covid a kým sa vyliečila, opäť zavládol lockdown. O nemožnosti zrealizovať v týchto podmienkach koncert netreba ani hovoriť. Ale knihe nestále v ceste nič, preto sa ľudia rozčuľovali, prečo sa termín vydania stále posúva.

Na svete je zatiaľ len kniha, v ktorej má prsty Dominika Gottová. To asi Ivanu veľmi nepotešilo:

​Ivana Gottová ale mala pre mešanie vysvetlenie - veľmi ťažko sa jej vyberalo z tisícov fotiek tie pravé. Ale zdá sa, že už aj toto tvorivý tím vyriešil a Ivana Gottová zverejnila v utorok dlhoočakávanú správu. "Milí priaznivci manžela, s veľkou radosťou vám dnes môže po prvýkrát ukázať obálku autobiografie Karla Gotta Moja cesta za šťastím," napísala vdova na Instagram a pridala aj termín, kedy sa kniha dostane na pulty. V Česku je to práve v pondelok, 14. júna, na Slovensku si počkáme o 6 dní viac.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

No to nie je jediná zmienka o Slovensku v príspevkoch Ivany Gottovej. Veľmi prekvapila v nedeľu večer, keď pridala fotky z tlačiarne a tentokrát už aj doplnila informáciu, ktorá firma má tú česť, že má finalizáciu diela vo svojich rukách, či skôr v strojoch. "Mám pre vás ešte jeden pozdrav z ttlačiarne v Banskej Bystrici, kde sa práve tlačí autobiografická kniha Karla Gotta," napísala v úvode a fanúšikov tým poriadne prekvapila. Na fotke ukázala, ako vyzerajú vytlačené len tri kapitoly a pridala aj pochvalný komentár. "Grafika knihy se mi veľmi páči. Som zvedavá, čo na ňu poviete vy," pokúsila sa zaujať potenciálnych kupcov. O predaj sa ale zrejme skutočne nemusí obávať. Na knihu čakajú desaťtisíce fanúšikov a hoci nie je zrejmé, aký bude náklad, už len tie tri vytlačené kapitoly z celkového počtu 96, dávajú jasne pocítiť, že nešetrili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie