Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bagárová sa do práce nehrnie, zato chce seknúť s TÝMTO! Radí sa aj s fanúšikmi!
Zdielať na

Bagárová sa do práce nehrnie, zato chce seknúť s TÝMTO! Radí sa aj s fanúšikmi!

Archívna reportáž

Len prednedávnom oslávila Rumia, dcérka Moniky Bagárovej (26) prvé narodeniny, a jej mama jej vystrojila na ich záhrade parádnu oslavu. Zúčastnili sa jej všetci najbližší, dokonca sa konečne vrátil domov z ďalekého Uzbekistanu aj otecko Makhmud Muradov (31). Tam sa zdržiaval od februára, aby pomohol riešiť problémy jeho rodiny. Monika tak zostala s dcérkou doma sama, ale našťastie pomôcť jej rada veľakrát prišla mama a občas aj otec z Brna. Má to šťastie, že nie je odkázaná na skorý návrat do práce a užíva si v tomto smere úplnú slobodu voľby.

Speváčka Monika Bagárová má to šťastie, že sa jej podarilo spojiť príjemné s užitočým a to, čo miluje, ju aj živí. A veľmi štedro, nakoľko vďaka svojej popularite si nazbierala aj vyše 800 tisíc sledovateľov na Instagrame, čo znamená rovnako veľmi štedrý prísun peňazí. A tak robí už len to, čo ju baví - napríklad v marci nakrútila zaujímavý videoklip. Kým zarezávala pred kamerou, o jej milovanú Rumiu sa postarali jej rodičia. No Monika sa nebráni  ani ďalším pracovným ponukám, ale starostlivo si z nich vyberá, píše portál Super.cz.

Hoci speváčku do práce z materskej dovolenky nič neženie, predsa len nechce všetok svoj čas tráviť iba v domácnosti. Svoju dcérku však miluje nadovšetko a urobí všetko preto, aby bola spokojná. "Stále ešte dojčím, a tak chcem byť Ruminke nablízku," priznala sa Super.cz. Zvažuje však, či nie je načase, aby s dojčením prestala. Preto sa na sociálnej sieti pýta na radu, kedy je na to ideálny čas a ako na to. Našťastie, našli sa mnohé mamičky, ktoré jej pretlmočili odporúčanie Svetovej zdravotníckej organizácie dojčiť až do 2 rokov dieťaťa, možno si to preto Monika s ukončením dojčenia ešte rozmyslí.

Monika zarába na všetky strany, pri tejto pesničke dvojnásobne:


Speváčka si zatiaľ nedokáže predstaviť, že by sa od svojej milovanej dcérky vzdialila na dlhšiu dobu. "Naša malá má iba rok. Preto si prácu veľmi dobre vyberám. Robím len to, čo naozaj chcem, a ono to ide," zverila sa v rozhovore. Zatiaľ nemá v úmysle zveriť dcérku do rúk profesionálnej opatrovateľky, napokon, najlepšiu opatrovateľku má vo vlastnej mame. Partner Moniky, zápasník MMA "Mach" je totiž často kvôli zápasom, ale nedávno aj kvôli rodine v Uzbekistane, mimo pražského domova. Ale ako je vidieť, Monika si dokáže so všetkým, aj vďaka svojim najbližším, dobre poradiť. Mama a neraz aj otec totiž pravidelne pendlujú medzi Brnom, kde bývajú a Prahou, kde má domov ich dcéra s rodinou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

O pár mesiacov by mala Monika Bagárová opäť zasadnúť do kresla porotkyne v speváckej súťaži, čo je viac, než štedro platený post. Dala si aj podmienku, týkajúcu sa jej dcérky, ktorú chce mať aj pri tejto jej pracovnej činnosti nablízku. "Ruminka bude mať v zákulisí svoju miestnosť, kde na ňu budú dohliadať rodičia. V starostlivosti o ňu sa budeme striedať," zverila sa svojimi predstavami speváčka. "Som bláznivo zamilovaná mama! Je to náklad, ale najviac top. Viem, že sa čoskoro vrátim do pracovného nasadenia, na ktoré sa veľmi teším , ale tiež viem, že sa vždy budem snažiť, aby som jej bola stále na blízku a aby jej nikdy nič nechýbalo, hlavne citovo," avizovala na sociálnej sieti už pred pár mesiacmi. A ako vidieť, nič sa na jej pocitoch a názoroch nezmenilo ani súčasnosti a v prvom rade ostáva milujúcou mamou.

Súvisiace články

Najčítanejšie