Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kríza u novomanželov Matušových! Skončia na ubytovni?!
Zdielať na

Kríza u novomanželov Matušových! Skončia na ubytovni?!

Zdroj: instagram/BMaL

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že keď sa český spevák Bohuš Matuš (47) už konečne oženil so svojou partnerkou Luciou (18), ustane okolo nich aj ruch. Nestalo sa tak ani po svadbe, práve naopak, objavil sa ďalší akútny problé. Mladá rodinka si totiž musí urýchlene hľadať novú strechu nad hlavou.

Aj keď zatiaľ má Bohuš Matuš so svojou manželkou Luciou a ich dcérkou Natálkou ešte stále kde bývať, iba zakrátko im hrozí, že sa budú musieť v krajnom prípade presťahovať do ubytovne, píše portál Ahaonline.cz. Môže za to ich nespokojný sused, ale v princípe je vraj hlavný problém nepodarená stavba paneláka.   

Minulý rok, ešte pred narodením ich dcérky Natálky, sa mediálne známy pár presťahoval do prenajatého bytu, ktorý vyhovoval ich predstavám. Bol dostatočne veľký, aby v ňom mohli mať aj izbu pre svoju očakávanú dcérku, ale aj Bohuš si mohol jednu izbu vybrať len pre seba."Máme všetko kompletne zariadené a ja mám vo svojej izbe aj hudobný kútik, kde trénujem spev. Dcéra má svoju izbičku, no ja som najčastejšie asi v kuchyni, pretože ma veľmi baví variť," zveril sa vtedy s potešením svojim fanúšikom. Spokojnosť páru trvala však len veľmi krátko, kým nenastali problémy s ich susedom. Aj iba pár dní po sobáši Matušovcov došlo k ďalšiemu nepríjemnému konfliktu s ním, ktorý museli dokonca riešiť privolaní policajti. 

Bohuš Matuš zložil pieseň, ktorou vyjadril radosť z jeho novej životnej úlohy otca:

O susedovi a jeho dôvode na nespokojnosť hovoril spevák už viackrát. Kameň úrazu je v tom, že neznáša dym z cigariet, ktoré si občas vychutnáva na balkóne Bohuš. Ešte horšie je, že sa mu nepáči, keď spieva, čo je pre speváka aj nevyhnutnosť, nielen zábavka. "Sused mi naozaj neprekáža, my si celkom rozumieme, on je slušný, ale aby som cez deň mlčal a chodil po špičkách, to sa mi nechce," zveril sa Aha! Matuš. Má nekonfliktnú povahu a radšej sa snaží nájsť na susedovi aj tie pozitívne stránky a chápe, že ako človek, ktorý dbá na zdravý spôsob života, môže mať s jeho životným štýlom problém. Nespokojný pán žije v paneláku už dlhé roky, a tak sa spevák rozhodol cúvnuť, keďže mu nechce ďalej strpčovať život ako nevítaný sused.  

Bohuš Matuš pracuje na muzike aj doma s maličkou Natálkou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

Matuš ale behom svojho krátkeho pobytu v prenajatom byte pochopil, že za všetko môže predovšetkým zle vykonaná stavba panelového domu. Priečky medzi bytmi nie sú dostatočne odizolované, takže počuť všetko, čo sa deje u susedov. "Ja trebárs skladám nové hity, hore niekto sedí na záchode a je to v podstate skoro počuť aj na tej nahrávke," sťažuje sa najnovšie Matúš a poukazuje na tento problém zo svojho pohľadu. Nič iné preto teraz Matušovcom nezostáva, ako sa opäť sťahovať. "Plánujeme sa sťahovať, teraz sme dostali ponuky, ja ešte chvíľku počkám, pokiaľ nebude pokračovať rošáda nazývaná koronavírus, tak by sme šli do domčeku, a pokiaľ áno, tak pôjdeme asi na ubytovňu," zveril sa spevák so svojím rozhodnutím. Samozrejme, ubytovňu berie skôr ako vtip, na to ešte odkázaní nie sú.

Súvisiace články

Najčítanejšie