Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ewa Farna spravila najsilnejšiu vec v živote! Uznať jej to musia aj najväčší hejteri!
Zdielať na

Ewa Farna spravila najsilnejšiu vec v živote! Uznať jej to musia aj najväčší hejteri!

Archívne video

Česko-poľská speváčka Ewa Farna (27) žiari na speváckej scéne už od ranej puberty. Bola ešte na základnej škole, keď sa jej podarilo zaujať a stala sa zo dňa na deň populárnou vďaka piesni Měls mě vůbec rád. Síce to znelo z úst 13-ročného dievčaťa zvláštne, ale fanúšikov si získala okamžite, a už ich nepustila. No teraz prišla s oveľa silnejšou témou.

Ewa Farna nepatrí medzi ženy s mierami modelky, no z nejakého dôvodu mali ľudia vždy potrebu jej to pripomínať, keby náhodou na to chcela zabudnúť. Mať žensky oblé tvary zrejme podľa niektorých diskvalifikuje na možnosť žiariť v šoubiznise, no Ewa si tieto pomýlené názory, našťastie, nevzala k srdcu.

No speváčka nie je z kameňa a neraz prežívala krušné chvíle, keď jej sebavedomie dostávalo zabrať najmä v období puberty. No potom prišla pieseň "Mám boky jako skříň", ktorá bola jej vtipnou odpoveďou na nemiestne vyjadrenia o jej postave. Do jej života vstúpila láska a už dva roky je aj mamou synčeka Artuša.

Vypočujte si Ewinu najnovšiu pieseň Telo:

Zo svojich kriviek si už dávno ťažkú hlavu nerobí, ba naopak. Teraz prišla s piesňou, ktorá je zároveň aj zaujímavým a veľmi silným projektom s názvom Telo: "Je o prijatí zmien, na ktoré nemáme vplyv. A trochu tuším, že v budúcnosti mi tá pesnička vždy pripomenie, že je dôležité prijímať to, ako sa mi život na tele podpíše"Ewa si do klipu pozvala viacero žien rôznych postáv, s rôznymi príbehmi. "Ďakujem všetkým neuveriteľným dievčatám, ktoré sa nebáli ísť doslova s kožou na trh," prejavila vďaku k ženám, ktoré spolu s ňou búrajú nezmyselne nastavené "mantinely" pre ženskú krásu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

"Čo všetko už moje telo vydržalo, a priviedlo ma tam, kam malo," znie refrén skladby. V klipe sa ukážu ženy s aj mimoriadne silnými príbehmi, ako napríklad 22-ročná Kristína, na ktorú spadol v kuchyni poltonový gril rozpálený na 400 stupňov. Na ruke a bruchu mala popáleniny tretieho stupňa a už navždy má výrazné jazvy. Dvojnásobnú mamu Bára navždy poznamenal nádor, keď jej následne museli odstrániť doslova časť hlavy. "Zároveň mi do vzniknutej diery našili časť širokého chrbtového svalu a kus novej kože," opisuje proces Bára, na ktorej rakovina zanechala výraznú stopu.

​V klipe sú aj sestry, ktoré takmer súčasne otehotneli a obe výrazne pribrali, čo ich koža nezvládla a je posiata jazvami - striami. "Projekt ‚Telo s príbehom‘ ukazuje nielen ženám po pôrode, že zmeny na ich tele sú prirodzené," hovorí Ewa o skúsenostiach bezpočtu žien, vrátane jej samotnej. Všetky tie ženy by ale mali vedieť, že aj svojím telom píšu svoj príbeh. "Nie je toho málo, čo sa na mne podpísalo. Cez spomienky a vyryté rany a dôkazy, že sme nevzdali plány, čo na koži sa podpísali, mi nevadí, keď to za to stálo," nesie sa silný odkaz vo veršoch skutočne vydarenej skladby. Podľa nadšených, aj zjavne dojatých odkazov fanúšikov sa Ewin počin nielen žien skutočne dotkol.

Súvisiace články

Najčítanejšie