Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Speváčka Ewa Farna ukázala, aká je realita jej postavy! Poriadne stehniská a jasný odkaz k tomu!
Zdielať na

Speváčka Ewa Farna ukázala, aká je realita jej postavy! Poriadne stehniská a jasný odkaz k tomu!

Archívna reportáž

Má len 27 rokov, no väčšinu života ju možno smelo označiť za spevácku hviezdu. Minimálne v Česku, Poľsku a na Slovensku to iste platí. Ewa Farna začala so spevom ešte ako žiačka základnej školy a veľmi rýchlo zožala veľký úspech. No jej premena z dievčaťa naženu jej priniesla aj trpké chvíle.

Česko-poľská speváčka Ewa Farna patrí medzi ženy, pri ktorých je na prvý pohľad jasné, že spadajú do kategórie "krv a mlieko". Ak aj bola v živote vyslovene štíhla, bolo to vydreté, pre jej postavu sú jednoducho prirodzené obliny. Hoci mnoho mužov preferuje práve tieto tvary, v období puberty je to pre nejedno dievča náročné, vyrovnať sa so zmenami tela, ktoré sa netvaruje práve do podoby pre drvivú väčšinu žien nereálnych kriviek zo stránok časopisov.

Po stáročia, či lepšie povedané tisícročia boli symbolom ženskej krásy plné tvary, posledné storočie sa ale všetko zmenilo a s príchodom Twiggy začali byť cez stránky módnych magazínov a predvádzacie móla preferované postavy skôr chlapčenských tvarov. No zdá sa, že pomaličky sa proti tomuto, či azda proti akémukoľvek nezmyselnému trendu začínajú ženy búriť.

Zo svojej postavy si už Ewa robí žarty:

​Trend pozitívneho vnímania tela možno o pár rokov pozitívne ovplyvní aj dnešné dievčatá. Ewu mrzí, že nič podobné nebolo na programe dňa, keď bola v puberte ona. "Možno by som nebola tak lynčovaná v období, keď som sa z dievčaťa menila na ženu. Nebolo to ľahké," spomína v príspevku na Instagrame. Po sérii fotiek, na ktorých je jasné, že poriadne schudla, pridala celkom úprimnú fotku s nahými stehnami. Ich mäkkosť a objem sú zjavné na prvý pohľad a je zrejmé, že Ewa je už dávno sama so sebou vyrovnaná, hoci to tak nebolo vždy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Šťastne vydatá mama malého Artuška už našla svoje šťastie a teraz sa snaží aj cez podobne úprimné fotky motivovať k prirodzenému sebavedomiu a sebaprijatiu aj ostatných. "Vždy som sa snažila zdôrazniť, že hoci nemám 50 a ani 60 kilogramov, neznamená to, že nemám právo byť speváčkou, alebo sa objavovať na obálkach časopisov. Šok - a ani to neznamená, že nežijem zdravým životným štýlom," búra mýtus, keď si každý predstaví, ako objemnejší človek láduje od rána do večera hranolky, zákusky či hamburgery. Rovnako môžu týmto jedlám, ako aj cigaretám či alkoholu holdovať, a aj iste holdujú mnohí štíhli. No Ewa je objektívna a tiež nepovažuje za správny ani opačný extrém. "Za to, že sme body positive, budeme teraz pľuť na všetky tie štíhle dievčatá? Najdôležitejšie poslanie pre naše telo je byť milované. Krása a zdravie nemusia mať veľkosť 34," no zároveň dodala, že vysmievať sa jednoducho nemá nikto žiadnej postave. Jednoducho - v ideálnom svete by sa ľudia navzájom podporovali. A Ewa sa snaží takto pozitíve pôsobiť aspoň cez sociálne siete.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie