Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ďalšia Jágrova láska si cez neho buduje biznis? Reakcia Dominiky je jasná!
Zdielať na

Ďalšia Jágrova láska si cez neho buduje biznis? Reakcia Dominiky je jasná!

Archívna reportáž

S pribúdajúcim vekom si slávny hokejista Jaromír Jágr (49) volí stále mladšie partnerky. Jeho najnovší objav je bývalá modelkou a manažérka pražského klubu, kde ju aj hokejista spoznal, Dominika Branišová (26). Jeho bývalé lásky vedeli z toho, že boli partnerkami slávneho hokejového hrdinu, veľa vyťažiť. Jeho predchádzajúca priateľka Veronika Kopřivová (30) rozbehla úspešný internetový biznis s oblečením a ako sa javí, v jej stopách sa vybrala aj mladá Dominika.

Súčasná partnerka českej hokejovej hviezdy Jaromíra Jágra si po pár týždňoch vzťahu s hokejovou hviezdou založila na sociálnej sieti profil, kde ponúka oblečenie, píše portál Expres.cz. Na tom nie je nič zlé, veď na sociálnych sieťach sa podobne snaží uspieť aj mnoho iných podnikaniachtivých ľudí, no napriek tomu sa to niektorým jej neprajníkom nepozdáva. V komentároch to mnohí dali Dominike poriadne pocítiť, ona sa rozhodla svoju česť obhájiť.

Svet sociálnych sietí je určite zaujímavé miesto, či už na sebareprezentácu alebo podnikanie, avšak nie je skutočne možné zapáčiť sa každému. Napokon, existujú indivíduá, ktoré si chodia na verejné profily známych osobností doslova uľaviť, a pokiaľ je v to v únosnej miere, treba sa s tým asi iba zmieriť. "Neustále mi chodia komentáre a správy typu: ,Predtým po tebe neštekol ani pes, ide ti len o to sa zviditeľniť.’ Rada by som sa k tomu vyjadrila, aby som ušetrila čas sebe aj vám. Nikdy som sa nezúčastnila žiadnej súťaže Miss ani nepremýšľala o tom, aby som šla na casting. Jednoducho preto, že som netúžila po tom, aby sa o mne písalo v novinách, alebo hovorilo v televízii. Neviem, či to niektorým ľuďom prináša dobrý pocit zo seba samých, ale ja som nemala potrebu sa týmto spôsobom uisťovať sama o sebe,"  odkázala Dominika všetkým pochybovačom a neprajníkom. 

Jaromír Jágr má veľké srdce, dokázal to aj stretnutím s vážne chorým chlapcom, ktorý nemôže hrať svoj obľúbený šport:

​Ohradila sa, že v modelingu pôsobila od šestnástich rokov a precestovala časť sveta. Lietala za prácou najmä do Ázie, kde ako modelka pôsobila niekoľko mesiacov, čo potvrdila Expresu aj riaditeľka modelingovej agentúry. "Dominika je u nás v agentúre od roku 2011, za tú dobu celkom dosť cestovala. Bola okrem iného aj v Pekingu, Šanghaji, Soule, Tchaj-peji, Istanbule, alebo v Los Angeles. Posledné tri roky (2017-2019) pracovala hlavne v Miláne," vypočítala hlavné pôsobiská Dominiky Soňa Hiszem. "V roku 2020 sa modelingu venovala už len okrajovo, pracovala ako manažérka v klube Duplex," doplnila informáciu bývala šéfka o novej priateľke Jágra. "U každej modelky je plus, keď je pozitívna a priateľská. Dominika oboje spĺňa do bodky, u klientov bola veľmi obľúbená," pochválila Branišovú riaditeľka modelingovej agentúry.

Dominiku trápi, že jej cudzí ľudia píšu nepekné správy, rozhodla sa takto verejne obhájiť:

Hokejovému mágovi je zrejme na jeho novej láske sympatické práve to, že je Dominika priateľská a pozitívna, ako tvrdí jej bývalá šéfka. Je ochotná mu robiť aj šoférku, čo si veľmi hokejista pochvaľuje, najmä keď odchádza unavený z hokejového zápasu svojho klubu Kladenských Rytířov domov. Pustila sa kvôli nemu aj do varenia a pečenia, pripravuje mu najmä zdravé jedlá. Jágr si pochvaľuje aj jej sladké sušienky, po ktorých vraj pribral, toľko ich zjedol. Ako sa zdá, Dominika je ochotná urobiť čokoľvek, aby ho potešila a ulahodila mu. A hokejová hviezda zas určite nedbá, ak kvôli nemu získa jeho nová láska nejaké výhody. Ostatne, doprial získanú prestíž a z toho ponuky na kariéru každej z jeho bývaliek. Patrila k nim aj Andrea Verešová, Inna Puhajková, Lucie Borhyová či Iva Kubelková, všetky si následne kariérne polepšili. Výrazné to bolo pritom najmä u Veroniky Kopřivovej, keď sa len vďaka vzťahu s Jágrom z tanečnice pri tyči a bývalej kaderníčky stala úspešná podnikateľka a influencerka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie