Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Po spore so susedom Bohuš Matuš otočil! Je mu vďačný, že mu TÝMTO zachránil zdravie!
Zdielať na

Po spore so susedom Bohuš Matuš otočil! Je mu vďačný, že mu TÝMTO zachránil zdravie!

Zdroj: youtube/printscreen

Uplynuli už dva týždne od svadby Bohuša Matuša (47) s Luciou Palkaninovu (18) a pomaly sa ruch okolo nich upokojuje. Dokonca aj sused, s ktorým mali problém aj tesne po svadbe, sa už vraj nepúšťa so spevákom do konfliktov. Matuš sa o ňom vyjadruje napriek všetkému s úctou a pochopením pre jeho negatívne reakcie. Ba dokonca je mu už aj vďačný.

Český muzikálový spevák Bohuš Matuš vraj ako zmierlivý typ človeka nemá rád rozbroje, podobne ako aj jeho drahá polovička Lucie, mama ich spoločnej dcérky Natálky. Dokonca je ochotný susedovi všetko odpustiť. Snaží sa nájsť na nepríjmnom spore s ním aj dobrú stránku, zveril sa portálu ŽivotVČesku.cz.

K celej záležitosti sa pre ŽivotvČesku.cz po jeho nedávnom konflikte so susedom, ktorý museli prísť riešiť aj príslušníci polície, vyjadril čerstvý ženáč už značne zmierlivejšie. "Ja mám pána suseda rád. V paneláku býva 25 rokov a vysvetľoval mi, že je bio človek - nepije a nefajčí. Vadilo mu, že fajčím na balkóne, preto som to úplne zrušil a kúpil som si elektronickú cigaretu. Svojím spôsobom je asi môj anjel strážny, pretože mi zachránil zdravie. Vždy, keď mi vynadá, prestanem aj na mesiac fajčiť," hovorí polovtipom Bohuš. Po nepríjemnostiach sa konečne dokázali spoločne susedom porozprávať ako rozumní ľudia. Nič to ale nemení na situácii, že aj tak sa budú musieť pre spory z prenajatého bytu predčasne vysťahovať.

Spevák aktuálne zverejnil novú pieseň pre svoju dcérku a manželku:

Matuš sa snaží celú situáciu chápať aj z pohľadu suseda. "Pri našom paneláku je tá komplikácia, že má nejaké zlé priečky a je snáď počuť aj niekoho zívnutie. Sľúbil som mu, že spievať nebudem, ale pochopiteľne je človek niekedy veselý a zaspieva si. Viacmenej sa snažím byť naozaj potichu a navyše sme sa dohovorili cez firmu, ktorá nám byt zariadila, že nám zoženú niečo iné, aby mal sused pokoj. Myslím si, že spevák nepatrí do paneláku. Som veľmi tolerantný a to ma vždy štve. Naposledy som býval na Letné v tehlovom dome, kde ma susedka mala veľmi rada a dokonca mi chcela odkázať chatu, čo som, samozrejme, neprijal. Mala vnučky, bola na ne nahnevaná a chcela im to urobiť tak trochu na truc. Bola to baletka z Národního divadla, teda umelecky založená žena a občas ťukala na dvere, prečo nespievam. Tam to bolo naopak," zveril sa spevák s inou skúsenosťou.

​Na konflikt brata so susedom chce Matuš zabudnúť. "Môj brat je bojovník, robil bojové športy. Keď ho videl na balkóne ako mi nadáva, že tam fajčím, tak mu povedal: 'Zalez ty trapko, lebo ťa zlomím na polovicu'. To by som sa asi tiež naštval. Povedal, že ho zhodí zo schodov, ale, samozrejme, by to neurobil. Bolo to veľmi napäté a nepríjemné - moja rodina sem ani nechce chodiť. Keď sme sa trebárs rozprávali hlasnejšie, alebo si pustili hudbu, sused už klopal na dvere. Zvádzam to na skutočnosť, že v našom paneláku je všetko počuť. Býval som v panelovom dome ako malý chlapec a potom už nikdy, preto som nemal skúsenosť, že keď spievam, je to všade počuť," vysvetľoval s pokorou Bohuš.  Evidentne sa snaží aj podobnými vyjadreniami suseda uchlácholiť aspoň do doby, kým si s Luciou nenájdu nové bývanie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie