Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Už sú svoji! Lucie (18) a Bohuš Matušoví (47) žiarili šťastím, hoci im svadba tak úplne nevyšla!
Zdielať na

Už sú svoji! Lucie (18) a Bohuš Matušoví (47) žiarili šťastím, hoci im svadba tak úplne nevyšla!

Zdroj: instagram/BMaL

Sú spolu niečo vyše dva roky, ako tvrdia, no poznajú sa už od čias, keď mala Lucinka len 14 rokov. Z kamarátstva s o 30 rokov starším spevákom Bohušom Matušom sa vyvinula veľká láska, ktorú korunoovali minulý rok na Mikuláša narodenín dcérky Natálky. Hoci boli zasnúbení, so svadbou chceli počkať až keď dovŕši Lucie 18 rokov, aby si nemuseli žiadať o výnimku.

Už navždy bude 12. máj nezabudnuteľný nielen pre Lucii Palkaninovú, ktorá v tento deň slávi narodeniny, ale aj pre českého muzikálového speváka Bohuša Matuša. Práve v tento deň vstúpili do manželstva takmer tak, ako to mali vysnívané. Predsa len ale k dokonalosti niečo chýbalo.

Lucie a Bohuš si totiž naplánovali svoj veľký deň v krásnom areáli zábavného parku a preto bolo veľmi dôležité, aby im vyšlo počasie. Žiaľ, táto "objednávka" do neba zjavne nedorazila, a tak sa konal obrad v altánku, len pred rodinou a najbližšími priateľmi. FOTKY zo svadby si môžete pozrieť TU.

Pripomeňte si, čo hovoril Bohuš o svojom vzťahu s Lucinkou pred zhruba 15 mesiacmi:

Prvý bozk novomanželov podfarbovala pieseň Stín katedrál v podaní Petra Muka, ako už vopred avizoval Bohuš Matuš. Súčasťou veľkej chvíle bola aj rozkošná malá Natálka oblečená v ružových šatočkách. "Máme okolo seba krásnych ľudí, ktorých mame radi. Som nervózny, ale teším sa. Ešte som ju nevidel, takže som zvedavý, ako krásne bude vyzerať," priznal nadšene ešte pred obradom nedočkavý ženích pre Život v ČeskuLucie vyzerala presne tak, ako má dokonalá nevesta vyzerať. Krásne dlhé šaty bez rukávov, závoj a romanticky zvlnené vlasy z nej spravili priam vílu.

​Ako priznal, manželstvom oslávili nielen 18. narodeniny Lucie, ale približne aj výročie vzťahu, keďže sa vraj dali dokopy 7. mája 2019. Obrúčky majú novomamanželia veľmi jemné, pre ženícha zo žltého zlata bez zdobenia, pre nevestu z ružového zlata s jemným vzorom. Sobáš dosvedčil český hviezdy producent František Janeček a muzikálová speváčka Monika Sommerová. Po obrade nasledoval raut, a hoci nemohli mať pre opatrenia pozvaných toľko hostí, koľko pôvodne plánovali, predsa len si to všetci perfektne užili a vládla príjemná atmosféra. Nechýbali tam Daniel Hůlka či Kateřina Brožová, a producent Petr Tomeček sa poriadne pleskol po vrecku, keď páru daroval ako svadobný dar auto. 

Súvisiace články

Najčítanejšie