Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
EXKLUZÍVNE: Jasmina totálne otvorene: Prečo Sanelovi zmenila meno a KTO sa o neho postará!
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Jasmina totálne otvorene: Prečo Sanelovi zmenila meno a KTO sa o neho postará!

Jasmina Alagič začne už čoskoro opäť zarezávať v robote. Pochopiteľne, nepôjde o žiadnu pracovnú zmenu od - do, Jasmina je moderátorka a v tomto chlebíčku aj bude pokračovať. Akurát, že aktuálne už skutočne vystúpila na pomyselný najvyšší schodík medzi zábavnými reláciami - bude moderovať veľkolepú šou Česko Slovensko má talent na obrazovkách televízie JOJ.

Jasmina Vrbovská Alagič, ako znie zápis v občianskom preukaze krásnej moderátorky, vpustila redaktorku relácie Topstar televízie JOJ do svojho súkromia. To veru párik Rytmus - Jasmina často nerobí, nieto ešte aby odpovedali na otázky o súkromí svojej rodiny. Napokon, známi sú aj tým, že ešte nikdy neukázali na sociálnych sieťach tvár svojho onedlho už 2-ročného syna Sanela. A práve na neho smerovala hlavná otázka - kto sa o chlapčeka postará, kým bude Jasmina celé hodiny pred kamerou?

Jasmina má to šťastie, že má pomerne po ruke celú rodinu. V jej prípade sa nekoná časté "rodina cez celú republiku". Obe babičky sú v podstate len kúsok od Malinova, kde rodinka Vrbovských býva. Preto sa moderátorka nemusí obávať, žeby nastala situácia, kedy by nemal kto so Sanelom ostať. "Budú sa pri ňom striedať babičky a samozrejme Paťo. Keď bude mať nejakú prácu, vtedy ho vymenia babičky," predostrela jasný plán Jasmina.

Rytmus je otcom a manželom na plný úväzok:

​Skutočne Rytmus rozhodne patrí medzi mužov, ktorí sa otcovstvu oddali a každú voľnú minútu venuje rodine. "Naše dieťa je v tých najlepších rukách. Už mám aj všetko dohodnuté, viem aj, koľko toho bude, takže si myslím, že to nejako zvládneme," hovorí odhodlane milujúca mama, ktorá je skôr zvedavá, ako to bez synčeka zvládne ona. So Sanelom je totiž nonstop a plánuje s ním byť v kontakte aj počas pracovných povinností. "Môj muž hovoril, že nás tam budú chodiť aj pozerať, ja s nimi potrebujem mať stály kontakt, tak verím, že to vyjde tak, ako sme si to naplánovali," uzavrela optimisticky moderátorka.

Rytmus a Jasmina svetu neustále dokazujú, aká sú dokonalá rodinka:

Jojkárskemu štábu ale Jasmina prezradila ešte niečo - hoci synčeka svetu neukazujú, potvrdila jednoznačne, na koho sa podobá. "Celý otec, určite, to je malý Paťo. Ja preto, keď som ho porodila, to bol Sanel Vrbovský, no už po dvoch týždňoch som utekala na matriku, aby to bol Sanel Patrik Vrbovský, lebo už vtedy mi každý hovoril, že je to celý Paťo, a vlastne už sa to len podčiarkuje," potvrdila so smiechom milujúca mama a manželka. Zároveň dodala, že majú krásny vzťah a sú z nich už parťáci, ktorí bez seba nedokážu byť. Jasmina sa preto môže bez obáv sústrediť na talentovú šou, na ktorú je už nepochybne opäť zvedavé celé Slovensko aj Česko.

Súvisiace články

Najčítanejšie