Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
JLo a Ben Affleck sú opäť spolu! Po tajných stretnutiach spoločná dovolenka!
Zdielať na

JLo a Ben Affleck sú opäť spolu! Po tajných stretnutiach spoločná dovolenka!

Archívna reportáž

Zdá sa, že po nedávnom rozchode speváčka Jennifer Lopez ani náhodou neplače do vankúša, ba priam naopak. Je na roztrhanie nielen pracovne, keďže momentálne finalizuje nakrúcanie nového filmu Shotgun Wedding, ale aj v súkromí. Iba krátko po rozchode sa šepkalo, že si nadmieru užíva prítomnosť a pozornosť svojich hereckých kolegov, hollywoodskeho fešáka Josha Duhamela a charizmatického hudobníka Lennyho Kravitza v príjemnom prostredí Dominikánskej republiky, kde sa nakrúcalo. Lenny vraj dokonca dal jej 13-ročnej dcérke Emme aj súkromné lekcie hry na gitaru. Avšak aktuálne kolujú zvesti o tom, že JLo to dala dokopy s nemenej slávnym expriateľom.

Ako prináša portál Daily Mail, Jennifer Lopez (51) a jej exsnúbenec Ben Affleck (48) mali po jej rozchode so športovcom Alexom Rodriguezom stráviť niekoľko spoločných chvíľ a dokonca už aj dovolenku. Obaja slávni herci sa mali tajne stretávať v jej losangelskom obydlí, kam si herca dokonca nechávala doviezť na jej luxusnom SUV. No spoločná dovolenka v Montane je už celkom vážne potvrdenie, že láska zrejme opäť prekvitá.

Je to iba pár týždňov čo spevácka diva a herečka v jednom oznámila rozchod so snúbencom Alexom Rodriguezom po štyroch rokoch ich spoločného života, ktoré sa do posledných dní javili byť idylickými. Iba veľmi krátko po rozchode sa však objavili reči, podľa ktorých sa má Jennifer stretávať so svojím bývalým priateľom Benom Affleckom, s ktorým rovnako pred 17 rokmi zrušila spoločné zásnuby. Špekuláciám nahráva aj skutočnosť, že je zhodou okolností aj Ben práve single, keďže sa iba pred 4 mesiacmi rozišiel s herečkou Anou de Armas, s ktorou randil niečo vyše roka.

Ben Affleck sa v časoch ich lásky dokonca mihol aj v jej klipe k populárnej piesni Jenny From The Block:

Zdroj pre spomínaný magazín potvrdil, že Jennifer a Ben spolu trávia čas už od jej rozchodu s A-Rodom, a herec vraj koncom apríla 2021 navštívil JLo v jej dome v Los Angeles. "Jej ochranka ho vyzdvihla na neďalekom mieste a po niekoľkých hodinách strávených v jej dome ho zas vysadila," tvrdí zdroj z okolia slávnej speváčky. Tentokrát ich už ale prichytili spolu v aute mieriť na letisko odkiaľ mali spolu odletieť na pár dní do hôr do Montany, kde vlastní Affleck luxusnú "chalupu". "Jennifer strávila s Benom pár dní mimo mesta. Majú silné puto. Všetko sa to udialo veľmi rýchlo a intenzívne, ale Jen je šťastná," vyjadril sa nemenovaný zdroj z blízkosti speváčky a herečky. Hoci stále nie je jasné, či sú tieto stretnutia vzplanutím ich staronovej lásky, fanúšikovia v tom už majú jasno. Jenny a Ben boli pred rokmi doslova miláčikmi šoubiznisu a niet pochýb, že sa história zopakuje, ak to skutočne dali dokopy. Aktuálne spoločné fotky Bena a Jen si môžete pozrieť TU.

Pre Jennifer je po rozchode s Alexom najdôležitejšia rodina a jej dve deti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Niekdajší pár sa poprvýkrát stretol na natáčaní filmu Gigli koncom roka 2001. V tom čase bola Jennifer stále vydatá za svojho druhého manžela, tanečníka Crisa Judda, ale už čoskoro, v júli 2002 sa rozhodla podať žiadosť o rozvod. Krátko nato sa dali s Benom oficiálne dokopy a iba pár mesiacov po rozvode už na ruke JLo žiaril šesťkarátový ružový diamantový prsteň. Svadba bola naplánovaná na september 2003, ale, žiaľ, k oltáru sa nikdy nedostali. Len niekoľko dní pred svadbou v Santa Barbare sa obaja rozhodli veľký deň odložiť, čím šokovali fanúšikov. Oficiálnym dôvodom bola vtedy pre Bena pozornosť médií príliš veľká na to, aby ju zvládol. Dnes už však hollywoodskym vetrom ošľahaný a Oscarom ocenený herec vie, čo obnáša sláva, nepochybne sú preto obaja už značne zrelší na trvalý vzťah.

Súvisiace články

Najčítanejšie