Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Sexi herec úplne NAHÝ! Fanúšičky dostal do mdlôb vypracovaným bruchom, aj vtipným priznaním!
Zdielať na

Sexi herec úplne NAHÝ! Fanúšičky dostal do mdlôb vypracovaným bruchom, aj vtipným priznaním!

Archívna reportáž

Americký herec Channing Tatum je pre mnohé dámy, a azda aj pre niektorých pánov, stelesnením dokonalého muža. A to nielen kvôli jeho zjavu a vyšportovanej postave, ale aj zmyslu pre humor, tanečnému talentu a v neposlednom rade pre jeho kreativitu. Aktuálne je totiž známy aj ako autor detskej knižky The One and Only Sparkella, ktorá si v nedávnom vydaní prestížnych novín The New york Times vyslúžila 1. miesto v predaji v kategórii detských obrázkových knižiek. Avšak ani tie dámy, ktoré oceňujú skôr jeho fyzičku, nezostali nijako ukrátené. Channing totiž nedávno zverejnil na sociálnej sieti záber, pri ktorom sa isto červenala nejedna z jeho fanúšičiek.

Hviezda filmu Magic Mike, 41-ročný herec, tanečník a najnovšie aj autor detskej rozprávkovej knižky, Američan Channing Tatum, zverejnil na sociálnej sieti záber, na ktorom pózuje celkom nahý a jeho pýchu mu zakrýva iba emotikon opičky s grimasou. Zároveň sa opäť pochválil špičkovou postavou s vypracovaným bruchom, na ktorom v poslednej dobe tvrdo pracoval.

Mnohí fanúšikovia Channinga Tatuma ostali v poriadnom šoku, keď sa prednedávnom v médiách objavili jeho fotografie s poriadnym pupkom. Každý ho pritom mal v pamäti ako vypracovaného sexy tanečníka a striptéra Mikea Martingana, no odvtedy sa veľa zmenilo. Otec 7-ročnej Everly sa stihol rozviesť s herečkou Jennou Dewan a ani v jeho profesii to nevyzeralo najružovejšie, za zmienku stojí azda len remake filmu 21 Jump Street, v ktorom si zahral po boku Jonaha Hilla. Dnes sa však opäť hlási o slovo v top forme, ktorou ohuruje dámy a pánov na svojom instagramovom profile.

Takto zvádzal Chaning Tatum a jeho kolegovia divákov v tanečnej komédii Magic Mike:

"Je jasné, že keď stojíte v prívese úplné nahý s make-upom a na svojom 'nádobíčku' si držíte iba uterák, tak sa práve chystáte nakrútiť šialenú scénku, na ktorú bude musieť pripraviť vlastnú mamu predtým, ako ten film uvidí,"  napísal herec k fotografii, na ktorej mu pohlavie zakrýva iba emotikon začudovanej opice. "Áno, tak veľmi zatínam svaly, že z toho mám kŕč," dodal z humorom na adresu svojho vypracovaného brucha. K fotke pridal hashtag #LostCityofD, čím odkázal na jeho najnovší film, ktorý by mať premiéru v apríli 2022. Okrem neho sa môžu diváci vo filme tešiť aj na herečku Sandru Bullock, filmového Harryho Pottera Daniela Radcliffa či herca Ryana Reynoldsa.

Channing sa pochválil novou figúrou na takejto odvážnej fotke:

Instagram/Chaning Tatum

​Azda aj pre nakrúcanie tohto filmu si Channing nastavil prísny fitness režim a svoj vypracovaný sixpack na bruchu vraj dosiahol nielen hodinami strávenými v posilňovni, ale aj jeho najnovšou záľubou, plávaním v otvorenom oceáne. Nedávno sa svojim výkonom pochválil aj fanúšikom na Instagrame, avšak priznal, že si v istom momente pri odplávaní 2 kilometrov v oceáne myslel, že zomrie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

"Robil som už v živote všelijaké blbosti, aby som sa dostal do formy, alebo sa v nej aspoň udržal. Asi všetko, na čo si len spomeniete. Avšak musím povedať, že ešte nič nebolo zatiaľ dusivejšie, vyčerpávajúcejšie a účinnejšie, ako zápasenie voľným štýlom, alebo plávanie v otvorenom oceáne," posťažoval a pochválil sa zároveň herec, ktorého na sociálnej sieti sleduje viac ako 16 miliónov priaznivcov z celého sveta. Zdá sa, že herec, ktorý je momentálne po niekoľkoročnom búrlivom vzťahu s britskou speváčkou Jessie J opät voľný, chytil po štyridsiatke druhý dych a snáď už čoskoro ponúkne fanúšikom filmu aj čosi viac ako "len" pekáč buchiet na bruchu.

Súvisiace články

Najčítanejšie