Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zomrel známy moderátor Julo Viršík (†56)
Zdielať na

Zomrel známy moderátor Julo Viršík (†56)

Čierna streda v slovenskom šoubiznise. Podľa informácií televízie JOJ zomrel v stredu známy rozhlasový moderátor, niekdajší porotca speváckej súťaže, Julo Viršík.

Podľa predbežných informácií je úmrtie Jula Viršíka náhle, bez predchádzajúcich náznakov, že by niečo nebolo v poriadku. Moderátor prišiel na chalupu v Malých Levároch, zrejme sa mu spravilo náhle nevoľno a bezprostredne na to skonal. Na miesto prišiel obhliadajúci lekár, ktorý mohol konštatovať, žiaľ, už len smrť. Podľa predbežných informácií utrpel moderátor rozsiahly srdcový infarkt.

Rodený Nitrančan žil v dlhoročnom spokojnom manželstve s Adrianou, s ktorou má dve už dospelé dcéry, tešil sa dobrej fyzickej kondícii a stále sa naplno venoval svojej milovanej práci. Jeho nezameniteľný hlas vnímali poslucháči rozhlasových staníc vyše 30 rokov. 

Pripomeňte si Jula na mieste, kde to mal najradšej, po boku s hokejistami aj jojkárskou meteorologičkou Miriam Jarošovou:

V roku 2004 zažiaril aj ako vtipný a pohotový porotca speváckej súťaže, no televíznu kariéru ďalej nerozvíjal, práca v rádiu bola jeho životná láska, či už za mikrofónom, alebo ako šéfredaktor hudobnej redakcie.

Súvisiace články

Najčítanejšie