Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Desivé priznanie Lady Gaga! Po znásilnení otehotnela!
Zdielať na

Desivé priznanie Lady Gaga! Po znásilnení otehotnela!

Archívna reportáž

Medzi speváčkami je aktuálne jednou z najžiarivejších hviezd už nejakú tú dekádu. No Stefani Joanne Angelina Germanotta, známa ako Lady Gaga (35), si zažila v začiatkoch kariéry, keď ešte len snívala o úspechu, poriadne temné chvíle. Rozhodla sa o tom porozprávať už pred rokom v šou Oprah Winfrey. Akutálne ale pridala ďalšie priznanie a bude súčasťou dokumentárnej série.

Americká moderátorka prichádza s dokumentárnou sériou pre streamovaciu televíziu, v ktorej sa budú známe osobnosti spovedať zo svojich traumatizujúcich zážitkov. Producentom relácie bude princ Harry, pre ktorého je to prvá podobná skúsenosť. Sám sa aj postavil pred kameru a porozprával o svojich traumách spojených s jeho pôvodom a pravidlami v kráľovskej rodine. Ďalšou hviezdou pred kamerou dokusérie je Lady Gaga, píše portál Variety.​

Už pred časom priznala, že ju v mladosti opakovane znásilňoval nemenovaný producent. "Keď som mala 19 rokov, bola som opakovane sexuálne zenužívaná. V dôsledku znásilnenia sa mi vyvinula posttraumatická stresová porucha a túto traumu som nikdy nespracovala," povedala Gaga o otrasnom zážitku.

Pozrite si upútavku na dokumentárnu sériu:

V dokumente pridala aj detailnejšie informácie. "Producent mi povedal ‘Vyzleč sa." A ja som povedala, že nie. A odišla som, no potom mi povedali, že spália všetku moju hudbu. A neprestali. Neprestali na mňa tlačiť, a tak som proste zmrzla a...a už si to ani nepamätám," povedala hviezda a neubránila sa slzám. Po zneužití to bolo čím ďalej, tým horšie. "Najprv som upadla do absolútnej celkovej bolesti, potom som onemela. A potom som bola dlhé týždne chodá a uvedomila som si, že je to rovnaká bolesť, ktorú som cítila, keď ma ten človek, ktorý má znásilnil a otehotnela som, vykopol na rohu," šokovala Gaga priznaním o tehotenstve.

"Bola som u rodičov, lebo som zvracala a bolo mi zle, lebo som bola zneužívaná. Totálne som sa zrútila na mnoho rokov, už som nebola to isté dievča. To, ako som sa cítila, keď som cítila bolesť, bolo presne to, čo som cítila pri znásilnení. Podstúpila som mnoho vyšetrení, aj MRI, ale nič nenašli. Ale vaše telo si pamätá," povedala speváčka o svojej traume a dodala, že si následne roky sama ubližovala, keď to jednoducho nedokázala spracovať.  O tehotenstve sa bližšie nevyjadrila, no nakoľko dieťa nemá, je zrejmé, že podstúpila umelé prerušenie tehotenstva.

Súvisiace články

Najčítanejšie