Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovské prekvapenie! Sisa Sklovská (55) si adoptovala syna!
Zdielať na

Obrovské prekvapenie! Sisa Sklovská (55) si adoptovala syna!

Archívna reportáž

Medzi svetovými celebritami je už dávno bežné, že si adoptujú deti z rôznych končín sveta, ako aj rozdielnej rasy, pôvodu a veku. Najviac sa v tomto smere spomína Madonna, či Angelina Jolie s Bradom Pittom. Tí majú navyše aj svoje vlastné deti. S adopciami ale začali celebrity aj u nás. Známej speváčke Sise Sklovskej sa nepodarilo priviesť na svet vlastné dieťa, a tak sa rozhodla pre adopciu aj ona, aj keď svojskou formou. Pochválila sa prekvapujúco "synom" Martinom.

Speváčka Sisa Sklovská nemala nikdy núdzu o nápadníkov. Napriek tomu sa vydala až ako 45-ročná za podobne excentrického manažéra Juraja Lelkeša, ktorý oslávi čoskoro 70 rokov. Aj keď sa populárna umelkyňa nikdy nebránila myšlienke na dieťa, počas ich desaťročného manželstva sa tak nestalo. Dôvodom bol zrejme práve ich vek.

"Akosi mi na to ušiel vlak. Alebo ako ja hovorím, nevyšiel mi krok. A potom, keď prišiel ten správny muž do cesty, tak snaha bola, ale to už bolo zrejme neskoro. Nemám z toho žiadnu traumu, milujem deti, deti milujú mňa. Mám veľkú rodinu a absolútne nič neľutujem," zverila sa v relácii #tbt s Matúšom Krnčokom so svojím vzťahom k deťom Sisa Sklovská. No s deťmi a mladými ľuďmi sa Sisa výdatne stretáva v rámci výučby spevu. Takto sa spoznala aj so svojím "adoptívnym" synom. Udialo sa to na Akadémii umenia v Banskej Bystrici, kde sa speváčka venuje mladým talentom.

Sisa je prísna, ale obľúbená učiteľka:

​Svoje povolanie Sisa veľmi miluje a rada odovzdáva mladým záujemcom svoje skúsenosti z dlhoročného pôsobenia na našej aj medzinárodnej hudobnej scéne. "Chcem, aby moji študenti niečo v živote dosiahli a boli mi za to vďační. Mňa to začalo celkom napĺňať z takej inej stránky. Napríklad aj tým, že nemám deti a nikdy ich ani mať nebudem, tak sa to deje. To je moja rodina. Dokonca som si jedného žiaka adoptovala. Mám chlapca a veľmi nadaného. Okrem toho, že mám dcéru od Juraja. Tak mám ešte tohto jedného syna," prezradila speváčka prekvapujúcu skutočnosť v rozhovore pre TA3. Ale adopcia neprebehla tradičným úradným postupom. Na to, aby to tak brala, stačil temperamentnej Sise obyčajný ľudský dohovor v rámci dobrých vzťahov s rodinou svojho žiaka.

​Sklovská sa v úlohe pedagogičky prirodzene kontaktuje s rodičmi svojich žiakov. Aj rodičov svojho netradične adoptívneho syna spoznala takto. "Je to môj žiak Martin z akadémie. My sme si sadli od začiatku jeho štúdia. Poznám aj jeho rodičov a ľudsky sme si veľmi sadli. Medzi nami je vzťah ako medzi matkou a synom. On sám s tým prišiel, že cíti, ako by som aj ja bola jeho druhá mama. Tak sme len tak zo žartu urobili, že ja s jeho rodičmi a v rámci rodiny sme to urobili ako taký zaujímavý akt, a jeho rodičia dovolili, aby som si ho adoptovala ako jeho druhá mama. Máme sa veľmi radi, a preto sme to takto urobili," opísala speváčka túto svojsky branú zaujímavú príhodu pre portál Pluska.sk. Ona odvtedy Martina berie za svojho syna tak, ako aj dcéru z predchádzajúceho manželstva svojo partnera, s ktorou obaja veľmi dobre vychádzajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie