Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Harry opäť tvrdo útočí na rodinu a vyťahuje znovu rasizmus! PRETO vraj zomrela aj jeho mama!
Zdielať na

Harry opäť tvrdo útočí na rodinu a vyťahuje znovu rasizmus! PRETO vraj zomrela aj jeho mama!

Archívna reportáž

Muž s modrou krvou, člen britskej kráľovskej rodiny princ Harry (36) pokračuje v odkrývaní svojich bolestí a trápení, ktoré prežíval v kráľovskom paláci. Časť ľudí sa s jeho názormi stotožňuje, časť tvrdo odmieta jeho počin. Útoky na britskú kráľovskú rodinu v rámci tých najsúkromnejších záležitostí od ich vlastného člena nemajú v histórii obdobu, aj keď do istej miery s nimi začala už zosnulá Harryho matka, princezná Diana. Pokračuje v tom, zrejme na popud manželky Meghan, v ešte tvrdšej podobe princ a vojvoda zo Sussexu.

Dokedy bude britská kráľovná a všetcí tí, ktorých sa osočovanie Meghan a Harryho týka, mlčať, sa zatiaľ nedá odhadnúť. Ozývajú sa ale nejaké hlasy, ktoré vyzývajú kráľovský dvor, aby týmto dvom rebelom boli odobraté šľachtické tituly. Zdôvodňujú to tak, že pokiaľ opovrhujú tým, čo sa dialo za múrmi kráľovských palácov, nemali by sa nimi naďalej verejne predstavovať. Samozrejme, že to pre kráľovských rebelov nie je žiadúce, pokiaľ sa totiž na obale novej knihy pre deti s názvom The Bench píše, že je jej autorkou vojvodkyňa zo Sussexu, lepšie sa predáva. Aj novopripravovaný film s názvom Útek z paláca, ktorý sa má začať nakrúcať vo Vancouveri, vzbudzuje pozornosť iste vďaka tomu, že sa týka členov britskej kráľovskej rodiny honosiacich sa jej najvyššími titulmi.

Oprah Winfrey naviazala na spoveď manželského páru vojvodov zo Sussexu z marca a pripravila s princom Harrym nový dokument o mentálnom zdraví, kde sa vyspovedal zo svojho psychického utrpenia počas života v kráľovskom paláci. "Bol som ochotný piť, brať drogy a skúšať veci, vďaka ktorým som dokázala potlačiť svoje pocity. Bolo to, ako by som fungoval mimo svoje telo, len som tak chodil a robil, čo sa odo mňa očakávalo. Ukazoval som tak desatinu svojich emócií, ktoré prejavovali všetci ostatní," úprimne sa vyznal Harry. "Vždy, keď som si obliekol oblek a uväzoval si kravatu, bolo to pre mňa ako nastúpenie do určitej role. Pri pohľade do zrkadla som nasadil hranú tvár a išlo sa. Ale ešte než som opustil dom, už som bol načisto prepotený," šokoval svojou úprimnosťou tento prominentný člen najslávnejšej kráľovskej rodiny sveta.

Harry neprestáva šokovať útokmi na rodinu:

​Niekto by si pomyslel, že sobáš s už raz vydatou, skúsenou partnerkou, ešte k tomu herečkou, zvyknutou na všeličo, by mal získať Harry stabilitu, nestalo sa tak. Dokonca ešte do horších psychických tráum sa dostala vraj sama Meghan. "To najdesivejšie bolo jej precitnutie. Rozhodne nestratila kontrolu, ani nezošalela. Nebola na žiadnych liekoch a nebola opitá. Bola absolútne triezva a pri plnom vedomí, ale tieto myšlienky ju prebúdzali zo spánku," zveril sa s príbehom svojej ženy. "Rozhodla sa so mnou zdielať svoje samovražedné myšlienky i podrobnosti toho, ako si chcela život vziať, ale zastavilo ju to, že by nebolo fér, aby som prišiel o ďalšiu dôležitú ženu vo svojom živote potom, čo sa stalo s mojou matkou. História sa teda opakuje. Moja matka bola až do smrti prenasledovaná, pretože bola vo vzťahu s niekym, kto nie je beloch. A pozrite sa, čo sa zasa stalo," pokračoval princ opäť vyťahujúc najcitlivejšiu tému - rasizmus.

​Harry si spomenul aj na príbeh, o ktorom hovorila Meghan v talkshow Oprah. "Bolo mi jej tak ľúto a zároveň som bol tak naštvaný sám na seba, že sme v tejto situácii uviazli. Hanbil som sa za to, kam až sa to celé vyvinulo a zároveň som pociťoval hanbu ísť s tým za svojou rodinu, pretože, aby som bol úprimný, vedel som, že od svojej rodiny nedostanem, čo potrebujem," zviedol dôvody ich utrpenia na rodinu. A vtedy sa vraj vážne zamyslel a rozhodol, že spolu s Meghan opustia kráľovský dvor. Zvyšok je už dobre známy, otázkou je, kam ešte chcú Meghan a Harry vo vyjadreniach zájsť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie