Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bieber s manželkou Hailey sa ocitli vo väzení! Táto skúsenosť im zmenila život!
Zdielať na

Bieber s manželkou Hailey sa ocitli vo väzení! Táto skúsenosť im zmenila život!

Archívna reportáž

Azda každý človek má právo dostať v živote druhú šancu, alebo aspoň možnosť napraviť svoje chyby. Cestou premeny a zodpovedného života v kresťanskom duchu sa rozhodol ísť niekdajší búrlivák, lámač dievčenských sŕdc a vymetač večierkov Justin Bieber. Odkedy sa rozišiel so slávnou kolegyňou, speváčkou Selenou Gomez a našiel svoje šťastie po boku modelky Hailey Baldwin sa začal jeho život uberať úplne iným smerom. Iba po pár mesiacoch sa rozhodol svoju vyvolenú požiadať o ruku a krátko na to sa v roku 2018 vzali. Pravidelné návštevy kostola, modlitby či rituály sa stali súčasťou ich manželského života a okrem lásky je to práve ich viera, čo ich spája.

Spevák Justin Bieber nedávno navštívil kalifornskú štátnu väznicu, aby podporil špeciálny kresťanský program, ktorý v tejto inštitúcii tamojším "obyvateľom" poskytujú. Urobil tak práve preto, lebo sám v živote spravil chyby a verí, že si každý človek zaslúži v živote dostať druhú šancu, a to aj trestanci, ktorí sa vo väzení obrátili na vieru.

O silný zážitok z väzenského prostredia sa podelila s fanúšikmi na Instagrame Justinova manželka Hailey. Zverejnila aj fotografie, ktoré priamo na mieste zhotovil známy fotograf Rory Kramer, postaral sa aj o fotky na obal Justinovho najnovšieho albumu s názvom Justice. "Mala som tú možnosť navštíviť kalifornskú štátnu väznicu v Lancasteri. Bol to neuveriteľný deň, ktorý nám zmenil život," napísala Hailey k fotografiám, na ktorých verne stojí po boku manžela Justina. Spoločne už vystriedali niekoľko kresťanských organizácií. Nedávno opustili spoločenstvo Hillsong potom, ako jeho pastora obvinili z nevhodného správania a dokonca nevery, ktorej sa mal dopustiť počas manželstva. 

O Bieberovi sa neustále klebetí, hoci už vyše dva roky žije sporiadaný život:

​Fotografie zachytávajú prominentný pár ako ruka v ruke kráča k bráne väznice, či sedia na stoličkách na prašnej zemi bok po boku trestancov obvinených z rôznych deliktov. Tí sa vraj rozhodli za múrmi väzenia obrátiť na vieru, keďže tá im, na rozdiel od pozemského súdu, dáva ešte nádej v odpustenie ich hriechov. Modelka Hailey Bieber tentokrát zahalila svoje telo do širokých čiernych nohavíc a bombery rovnakej farby, a Justin rovnako zvolil veľmi nenápadné neformálne oblečenie a strapaté peroxidové hniezdo na hlave si zakryl baseballovou čiapkou. "Nikdy nezabudneme na úžasných ľudí, ktorých sme tam stretli a ich jedinečné príbehy. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili a uskutočnili toto stretnutie," napísala Hailey ďalej v komentári k fotografiám.

Dvojica sa momentálne hlási ku kresťanskej organizácii s názvom Churchome, čo je digitálna cirkevná komunita, ktorá naberá na popularite najmä v čase pandémie. So svojimi "ovečkami" komunikuje online a prostredníctvom sociálnych sietí či organizujú dobrovoľnícke akcie, podobné tejto, ktorej sa Justin a jeho manželka osobne zúčastnili. Okrem osvety a šírenia viery, ktorú dvojica praktikuje v rámci ich "čerstvého" členstva v spomínanom spoločemstve, sú podobné aktivity nepochybne tak trochu spojené aj s propagáciou Justinovho nového albumu s názvom Justice, ktorý vyšiel v polovici marca 2021.

Súvisiace články

Najčítanejšie