Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najväčšia radosť zavládla u Moniky Bagárovej! Podelila sa so svojím šťastím!
Zdielať na

Najväčšia radosť zavládla u Moniky Bagárovej! Podelila sa so svojím šťastím!

Archívna reportáž

Monika Bagárová je už desať mesiacov mamou. Ruminka oslávi v máji prvé narodeniny, no už teraz je jasné, že je to veľká šikuľka. Okrem toho, že robí rodičom radosť svojím rozkošným úsmevom, teraz pridala aj ďalšie "číslo", za ktoré zožala dokonca aj potlesk.

Každý rodič to dobre pozná. Stačí hocijaká drobnosť, ktorú spraví ich potomok po prvýkrát, a je to pomaly dôvod na oslavu. A keď sa spojí veľká "premiéra" so skutočne vtipným a rozkošným prevedením, stojí to za zapamätanie aj zdokumentovanie. Monika Bagárová sa tak aktuálne pochválila mimoriadne milým vystúpením jej 10-mesačnej Rumie.

Dcérka obľúbenej českej speváčky a zápasníka MMA, Makhmuda Muradova pôvodom z Uzbekistanu patrí rozhodne medzi najsledovanejšie detičky v českom a slovenskom šoubiznise. Jej mama mát totiž skutočne obrovský počet sledovateľov na Instagrame - vyše 800 tisíc, čím sa radí v našich končinách k rekordérom.

Takýto parádny tanec si struhla malá Rumia:

​Monika sa rada pochváli svojím rozkošným dievčatkom a tak sa spolu s ňou radujú aj státisíce jej fanúšikov. Teraz ich potešila v instastories skutočne mimoriadne rozkošným videom, z ktorého je jasné, že Rumia má rytmus v krvi. "A teraz mi povedzte, čo je viac? Môžem sa ja zblázniť láskou?" položila milujúca mama čisto rečnícke otázky, lebo odpoveď na je jasná každému. Rozhodne každému rodičovi.

Instagram/MB

​Na pozadí v televízore bežal Monikin klip v spolupráci s Kmeťovcami a Rumia tancovala ako divá. Dokonalé podrepy a ruka hore, ale potom prišiel zásadný moment - pustila sa obomi rukami a pokúsila sa "trsnúť si" bez držania. To je neklamné znamenie, že už čoskoro začne samostatne chodiť a tak sa zaradí k dokonalo tabuľkovým deťom, ktoré spravia prvé kroky okolo roka. V pozadí na videu bolo počuť nadšené povzbudzovanie a potlesk nielen Moniky, ale zrejme aj Ruminkinej starej mamy. To sú presne momenty, ktoré stojí za to si pripomínať aj po rokoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie