Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Maroš Kramár prezradil veľkú novinu svojej dcéry! Tajomstvo bude čoskoro na svete!
Zdielať na

Maroš Kramár prezradil veľkú novinu svojej dcéry! Tajomstvo bude čoskoro na svete!

Jeden z najobsadzovanejších slovenských hercov, ale už skôr aj zabávač, moderátor a podnikateľ Maroš Kramár, sa môže pochváliť skutočne vydarenými potomkami. So svojou už bývalou manželkou Natašou Nikitinovou majú tri deti - 13-ročného Marka, 19-ročného Timura a 20-ročnú Tamaru. Budúca neurovedkyňa je nielen krásna a múdra, ale aj výrazne talentovaná.

Určite je príjemný bonus byť potomkom slávneho Maroša Kramára, no Tamara Kramárová čoraz viac dokazuje, že skutočne by aj bez otecka mala na to, aby sa presadila. Krok za krokom sa to aj deje, o čom svedčí aj duet s obľúbenou bratislavskou kapelou Hex. 

No pritom jej otec priznáva, že kým sa jej hudba dostala do krvi, bol to spočiatku celkom boj, asi ako pri každom dieťati. No Maroš to nezvdal a dovtedy Tamaru motivoval a presviedčal, až tá snaha prináša aj ovocie. "Jediné, čo si beriem ako zásluhu, že som tých osem rokov vydržal povedať jej každý rok na začiatku 'vydrž ešte rok na ten klavír chodiť', lebo samozrejme, ako každé dieťa by radšej išla von," priznal Kramár Tamarine krušné začiatky a nútenie do hry na hudobný nástroj.

Tento duet s kapelou HEX vystrelil Tamaru do povedomia fanúšikov slovenskej tvorby:

A potom to zrazu prišlo. "Ani sám neviem kedy sa to v nej samej tak prebralo a prerodilo, že si začala sama hľadať akordy, sama si začala hľadať pesničky, sama si našla ukulele, potom gitaru, a potom som bol prekvapený, lebo zrazu som zistil, že na nej hrá lepšie ako ja," hovorí so smiechom hrdý otec, ktorý je nepochybne najväčším fanúšikom Tamary a je aj prvý, kto jej dáva lajky a srdiečka na jej príspevky, ako priznal.

Vypočujte si Tamarinu pieseň v jej najnovšom príspevku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tamara (@tamarakramar)

Kramár nadšený z talentu svojej dcéry prezradil aj tajomstvo, ktoré možno ešte nemalo tak celkom vyjsť na povrch. "Teším sa, kedy už vydá niečo svoje, lebo viem, že niečo už pripravuje a v podstate to už aj je v takej skoro hotovej fáze, ale ani mne to nechce ešte pustiť, že až to bude hotové," odhalil veľké tajomstvo svojej dcéry, no našťastie, nie tak úplne. Je ale skoro isté, že bude opäť nadšený, ako je zatiaľ príjemne prekvapený z tvorby svojej dcéry.  "Je to také príjemné počúvanie a mne to robí dobre na duši. Ani nie tým, že Tamarka je moja dcéra, ale tá jej muzička je taká veľmi príjemná," zhodnotil tvorbu dcéry Kramár a nemožno s ním nesúhlasiť.

​Tamara veru mala po kom zdediť talent, v rodine Maroša Kramára sa to len tak hemží umelcami, a nie je reč len o hereckej dynastii. "Moja babka, Lýdia Klimová, bola prvá členka Zväzu hudobných skladateľov na Slovensku a môj pradedo bol zakladateľom spevokolu na Slovensku a Štefan Klimo bol riaditeľom Lúčnice, takže z tej strany Klimovskej, moji prarodičia, to všetko bola muzika, hudobníci," vysvetlil celkom jasne aj "genetiku", ktorá zrejme aj v prípade Tamary zohrala rolu. S príjemným hlasom, hudobným talentom a príťažlivým zjavom sa dá takmer s istotou povedať, že Slovensko sa môže tešiť na ďalšiu skvelú speváčku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie