Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už sa jej nepodarilo ďalej zahmlievať! Speváčku prichytili s novou láskou, fanúšikovia šomrú!
Zdielať na

Už sa jej nepodarilo ďalej zahmlievať! Speváčku prichytili s novou láskou, fanúšikovia šomrú!

Archívna reportáž

Napriek svojmu nízkemu veku je Billie Eilish (19) veľmi úspešnou a aj oceňovanou speváčkou a skladateľkou, považovanou aj za kráľovnú elektropopu. Na jej život aj priateľov sú zvedaví všetci jej fanúšikovia, no ona si svoje súkromie veľmi stráži. Aj tak sa jej však nepodarilo celkom utajiť, že má nový vzťah.

Najväčším prekvapením na novej láske Billie Eilish je jednoznačne to, že vlastne nie je celkom nová. So začínajúcim hercom Matthewom Tylerom Vorceom (29) chodí už od minulého roka, čo doteraz nikto nepostrehol. Objavila sa s ním ale nedávno na verejnosti a nedávala pritom zjavne pozor, či niekde nečíhajú zvedavci s fotoaparátom. Zjavne číhali, fotky Billie s jej priateľom už obleteli sveta, môžete si ich pozrieť TU.

Pomerne neznámy hollywoodsky herec Vorce ale nie je speváčkinou prvou vážnejšou známosťou. Prvou vážnejšou romancou, ktorú úspešne utajila, bol vzťah s o 5 rokov starším raperom Brandonom Quentionom Adamsom (24). Rozišli sa v roku 2019. Prezradila to až vo filmovom dokumente o nej, nazvanom The World´s A Little Blurry. K rozchodu s ním sa vyjadrila v krátkosti. "Proste som s ním nebola šťastná. Nemala som záujem o rovnaké veci, aké chcel on a nebolo to voči nemu fér. Nemyslím si, že by niekto mal byť v takomto vzťahu," vyslovila Billie jasný názor. 

V tomto dokumente odhalila Billie, že už má jeden vážnejší vzťah za sebou:

​Možno bude mať teraz Billie väčšie šťastie a jej nový vzťah sa vydarí lepšie ako ten predchádzajúci. Pre začínajúceho herca, ktorý nie je zatiaľ veľmi obsadzovaný, nastane zrejme nová filmová éra. Vzťahom so slávnou speváčkou sa zviditeľnil, čo je v Hollywoode veľmi dôležité, ak chce niekto významnejšiu rolu v dobrom filme. Fanúšikom najnovšie už blonďavej Billie sa ale nepáči vekový rozdiel - pre v USA ešte neplnoleté speváčku je 29-ročný Tyler vraj pristarý. Iste sa ale treba upokojiť, nedá sa totiž predpokladať, že by tento vzťah mal byť ten posledný, sama priznáva, že je pomerne komplikovaná a citlivá povaha.

Toto je nová láska Billie Eilish:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Tyler Vorce (@corduroygraham)

V minulosti údajne kvôli nenávistným komentárom a otrasným hejtom pre jej ženské krivky trpela Eilish psychickými problémami, dokonca vraj zvažovala samovraždu. Vlani však prekvapila videom, v ktorom jednoznačne vystupuje jednak proti bodyshamingu, ale aj proti pokryteckému moralizovaniu. Teraz pôsobí spokojne, čo je zjavné aj z fotky ako sa vybrala s priateľom Matthewom a psíkom Sharkom na prechádzku. Mali sa k sebe, ako je u zamilovaných obvyklé. Objímali sa, speváčka si položila na plece partnera hlavu a bolo jasne vidieť, že sú si veľmi blízki. Všetko to zachytil aj fotoaparát neznámeho autora a fotky sa hneď potom objavili na sociálnych sieťach. Reakcie boli okamžité a nie vždy celkom prajné. Mladý herec si okamžite preto uzamkol svoj instagramový účet a nastavil ho ako súkromný. Pravda o tom, že má Billie Eilish veľmi blízky vzťah, je už ale aj tak vyzradená a aspoň je ušetrená špekulácií o jej homosexuálnej orientácii.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie