Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Gottová sa zrútila na otcovom hrobe, jej manžel prosí fanúšikov o peniaze!
Zdielať na

Gottová sa zrútila na otcovom hrobe, jej manžel prosí fanúšikov o peniaze!

Archívna reportáž

Pre Dominiku Gottovú (47) bude zrejme čo najrýchlejší odchod z Prahy do Helsínk vykúpením. Krátky pobyt tu nezvláda, zrušila preto pracovné schôdzky a iné plánované stretnutia. No zašla na otcov hrob, kde sa zrejme pod tlakom udalostí a vývoja jej života po smrti Karla Gotta priam zrútila a slzy nemali konca. Zatiaľ sa totiž žiadny "happyend" nekoná, ani vo Fínsku, kam sa rozhodla natrvalo vrátiť.

Dominika Gottová mala čo robiť, aby stihla všetko zariadiť počas pár dní, čo si prišla do Prahy zariadiť veci a ukončiť záväzky, najmä prenájom bytu, píše portál Expres.cz. Rozlúčila sa s mamou a prišla v piatok aj na hrob otcovi, kde sa rozplakala. Ktovie či dôvodom jej plaču bol viac smútok za otcom, alebo zamyslenie nad sebou a zbabraným životom. V každom prípade jej súčasný stav nie je závideniahodný.

Hoci mala otca miliardára, Dominika ostala po vzdaní sa dedičstva bez peňazí, rovnako je na tom aj jej manžel Timo Tolkki (54). V Helsinkách získali nedávno našťastie sociálny byt a berú aj finančnú podporu od štátu, no to skutočne nestačí na rozhadzovačný život, ktorým je povestný najmä fínsky gitarista.

Dominiku finančne nevytrhla ani kniha o jej otcovi:

​V Prahe, kam sa Dominika vrátila nakrátko kvôli tomu, aby vypratala prenajatý byt, zažila behom pár dní viacero nepríjemných zážitkov, z ktorých zverejnila jeden, ako jej odporučila predavačka pri pokladni, aby si kúpila radšej nízkotučný jogurt. Narážala zrejme na jej váhu, čo Gottova dcéra neprijala práve najlepšie. To sa jej vo Fínsku stať nemôže. Pre tamojších ľudí je neznámou osobou, na rozdiel od verejnosti v Česku, ktorá je o Dominike dobre informovaná. Môže si zato ale do značnej miery aj sama, keďže pre peniaze neraz bulvár aj sama kontaktovala. ani tie jej nestačia na uživenie sa. Teraz už by bola najradšej, aby zmizla z hľadáčiku. "Je celá spuchnutá a psychicky na dne. Všetko zrušila," prezradil nemenovaný zdroj o ťažkých chvíľach Dominiky. 

With regret I have to inform you that I am cancelling the Masterclass of 22.4. We have sold 5 tickets worldwide for this...

Uverejnil používateľ Timo Tolkki Pondelok 19. apríla 2021

Jednoduché to dcéra slávneho speváka nemá ani so svojím psychicky labilným manželom Timom Tolkkim, kedysi tiež známym gitaristom nielen v jeho rodnom Fínsku. Tie časy sú ale preč. Finančne je na mizine, a preto na sociálnej sieti často žiada svojich priaznivcov o pomoc. Ponúka im online školu hry na gitaru, ale aj vstupenky na koncert, ktorý plánuje uskutočniť začiatkom jesene v USA, možno vraj naposledy. Ten predchádzajúci musel kvôli nezáujmu zrušiť, lístok si kúpili vraj len piati ľudia. "Viem, že nemáte peniaze, ale to ani ja. Som človek, ktorý musí platiť nájom, účty a jedlo. Už pred covidom bolo neuveriteľne obtiažne uživiť sa ako hudobník," oslovil svojich priaznivcov so zdôvodnením prečo ich žiada, aby mu kúpou jeho lekcií a vstupeniek pomohli. Momentálne sa mu ako-tak darí v Mexiku, kde žije už takmer dva roky. Ktovie ako to je s jeho víziou spoločnej budúcnosti s Dominikou, ktorá bola zatiaľ v Helsinkách sama. Čo

Súvisiace články

Najčítanejšie