Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Známa česká speváčka prekvapila! Partnera si hľadá cez internetovú zoznamku!
Zdielať na

Známa česká speváčka prekvapila! Partnera si hľadá cez internetovú zoznamku!

Zdroj: Instagram/BB

Sláva neznamená automaticky aj šťastie v láske, možno práve naopak. Vie o tom svoje aj česká speváčka Bára Basiková, ktorá dala dokonca aj manželstvu šancu trikrát. No všetky skončili neslávne. Dva roky pred šesťdesiatkou to ale s láskou nemieni vzdať.

Úspešnej českej speváčke Báre Basikovej (58) sa počas doterajšej kariéry darilo, horšie to bolo ale s jej vzťahmi. Nie je jednoduché spojiť náročný život veľmi exponovanej speváčky a rodinný život, ale Bára vždy túžila mať po boku partnera, ktorého bude milovať, on ju rovnako a bol by zároveň aj jej oporou. To sa jej, žiaľ, zatiaľ zrejme celkom nepodarilo, boj ale ešte stále nevzdáva, píše portál Blesk.cz. Verí, že toho pravého raz nájde, a aby niečo neprepásla, nechce čakať so založenými rukami, že príde sám a vyšla iniciatívne v ústrety šance osobne.

Basikovej sa zdá, že je sama už pridlho. Niečo sa jej rysovalo začiatkom vlaňajšieho roka, ale to je už dávno zrejme pasé. "Do života mi vstúpil niekto, kto ma robí veľmi šťastnou. Nechcem prezradiť, kto to je, ale je to veľmi vážne. Jediné, čo o ňom poviem, je, že nie je z Prahy," prezradila vtedy spokojná Bára, ale nechcela viac o tom povedať nič podrobnejšie. Odvtedy sa na tému novej partnerskej lásky nevyjadrovala, ale mlčanie nedávno predsa len prelomila. "Som už rok úplne sama. Teda bez partnera. Bez priateľa. Bez lásky. A to nie je normálne," posťažovala sa Blesku. Situácia je o to horšia, že kvôli protipandemickým opatreniam nemôže koncertovať a stretávať sa s ľuďmi v takej miere, ako bola donedávna zvyknutá.

Pripomeňte si jeden z veľkých Báriných hitov:

Počas dní samoty strávenej doma, speváčke napadlo pokúsiť sa zmeniť svoju situáciu. Nie je nezvyčajné ani medzi známymi umelcami a celebritami, že sa zoznamujú s partnermi prostredníctvom rôznych internetových zoznamiek. A rozhodla sa to skúsiť aj ona. "Prvýkrát v živote! Ja vlastne vôbec neviem, čo mi to napadlo. Zúfalá doba, zúfalé činy... Ale ako sa mám s niekym zoznámiť, ako mám niekoho spoznať, keď nežijeme normálne ako predtým, keď nie sú spoločenské udalosti, keď nie sú príležitosti?" akoby ospravedlňovala Bára svoj čin trefne položenými otázkami. Pracuje teraz v detskom domove a tam má na to, že stretne ideálneho partnera, len veľmi malé šance. Spoločenské akcie, kde by mala oveľa väčšiu príležitosť nadviazania vzťahu, sa ale už dlhšie nekonajú.

Bára s láskou spomína na slobodné čas, patrí k veľkým odporkyniam prísnych opatrení:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Basiková (@barabasikova.cz)

Rýchlo sa však spamätala z ilúzií, že sa jej podarí niekoho objaviť cez inzerát. "Panebože. Kam som to vliezla. Muži v mojej vekovej kategórii sú starci v kockovaných košeliach a fľaškou v ruke, bielovlasí starci s pupkom, dedulovia v nátelníkoch... Píšu nezmysly a v každom slove hrúbka. Na to som alergická. Toto nedám," vyznala sa populárna speváčka s úprimnosťou zo svojho sklamania. Inzerát radšej zmazala a bude čakať na inú vhodnejšiu príležitosť na zoznámenie s niekým, kto zapadne do jej predstáv o ideálnom partnerovi aj vzhľadom k bohémskej spoločnosti, v ktorej sa pohybuje od svojej mladosti. V Česku sa začínajú uvoľňovať prísne nariadenia vlády a postupne sa budú otvárať aj rôzne spoločenské priestory, najmä v exteriéroch. Nádej niekoho stretnúť sa tak konečne zvýši nielen speváčke.

Súvisiace články

Najčítanejšie