Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jakub Prachař sa sťahuje od mamy, herečky Dany Batulkovej! Tá priznáva, že ako matka zlyhala!
Zdielať na

Jakub Prachař sa sťahuje od mamy, herečky Dany Batulkovej! Tá priznáva, že ako matka zlyhala!

Archívna reportáž

Český herec, moderátor a hudobník Jakub Prachař (37) sa už zrejme oklepal z rozvodu s Agátou Hanychovou (35), napokon, rozišli sa už presne pred dvomi rokmi. No až teraz nastal čas, keď začal riešiť vlastné bývanie. Dlhšie býval v dome mamy, herečky Dany Batulkovej, dokonca aj so sestrou, ale rád by sa odsťahoval a býval sám. Jeho prvé dva pokusy nevyšli, skúsiť chce ešte jeden.

Obľúbený blondiačik Jakub Prachař má nové bývanie už vraj vyhliadnuté a dokonca už aj dohodnutý prenájom. Na počudovanie nie v Prahe, ale až v Starej Živohošti na Slapoch. Ale zrejme zvážil, že na leto to tam bude mať ideálne, určite lepšie ako v rozhorúčenej Prahe. Tam navyše visí vo vzduchu hrozba nákazy vírusmi vo vyššej miere ako v lone prírody vo vychytenej rekreačnej oblasti pri Slapskej priehrade.

O svojich plánoch na sťahovanie hovoril v zábavnej talk show Honzy Dědka. Malo by sa tak stať v máji. "Teraz mám tretí pokus o odsťahovanie sa od mamičky, prenajal som si zrub na Staré Živohošti, lenže teraz neviem, ako je to s tými okresmi. Ale mám to tam až od mája, tak snáď sa to do tej doby upokojí," rozhovoril sa sympatický Jakub, ktorý hádzal vtipnými narážkami ako na počkanie počas celej talkshow. Prachař prezradil, že jeho mama, herečka Dana Batulková, je často v práci, kde napriek obmedzeniam stále skúšajú nové divadelné predstavenie. Veľmi často sa preto v dome teda nestretávajú, ale aj tak chce bývať radšej samostatne, ako bol už od svojej puberty zvyknutý.

Okrem ČSMT zažiaril Jakub aj šou Zlatá maska:

​Dana Batulková má svoje deti iste veľmi rada, ale ešte donedávna, keď v jej dome našla dočasné bývanie aj dcéra Mariana, mala občas z toho nervy. "Niekedy sa hádajú a ja na to nie som zvyknutá, som z toho strašne nervózna. Už aby bolo teplo a mohla by som ísť na záhradu a tam sa schovať," posťažovala sa s úsmevom v talkshow Jana Krausa. Dcéra si už ale prenajala byt v Prahe a odišla tam bývať. Na sociálnej sieti sa pochválila, ako si ho zariadila. O chvíľu odíde aj syn a herečka bude mať opäť pokoj.

​"S mojimi dospelými deťmi je to ťažké a nie je s nimi rozumná reč, preto som vďačná za vnúčatá. Nehovorím, že ich u seba mám pravidelne, ale občas áno. Práve dnes ku mne prídu a na to sa veľmi teším," vyznala sa Blesku z radosti zo svojich vnúčat, nevlastného Kryšpína a Mii, dcére Jakuba s exmanželkou Agátou.

Jakubova sestra si už zariadila nový byt, teraz je rad na ňom:

Na to, aký bol Jakub ako malé dieťa, si spomína s povzdychom. "Pri výchove Kuba som plakala a hovorila sama sebe, že som zlyhala ako matka, pretože mal obdobie, keď hovoril škaredé slová. Bol maličký, mal dva roky. Nikdy som ho za to netrestala, len som sa snažila to prežiť. Potom to úplne prestalo. Ale musím povedať, že to bolo celkom krušné. Tými svojimi výrokmi z detstva je dodnes slávny, ale ako matka som kvôli tomu bola v nervoch, že som zlyhala," vyspovedala sa Batulková v rozhovore pre Prima Ženy.

Takto Jakub perlil u Honzy Dědka:

Je teda jasné, že malá vnučka herečky, Mia, mala po kom zdediť roztopašnosť, s ktorou si zas nevie občas dať rady jej mama Agáta. "Mia je naozaj taká, excentrická, taká jednoducho hádavá, naozaj zlá a do toho však hrozne milá. Proste sa to v nej hrozne bije," skonštatovala Hanychová na margo svojej a Prachařovej dcéry. V tomto prípade by sa ale zdalo, že za divokosťou malej Miušky sú obaja rodičia, aj Veronika Žilková by totiž asi mohla o svojej dcére rozprávať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie