Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Definitívny koniec! Mesiac zahmlievali, napokon JLo TAKTO oznámila zrušenie zásnub!
Zdielať na

Definitívny koniec! Mesiac zahmlievali, napokon JLo TAKTO oznámila zrušenie zásnub!

Archívna reportáž

A už je to oficiálne. O rozchode latino divy a niekdajšieho úspešného bejzbalového hráča sa šepkalo už dlho, dokonca krízu aj priznali, svorne tvrdili, že na problémoch pracujú. Zdá sa však, že snaha polepiť rozbitú dôveru vo vzťahu tentokrát nepadla na úrodnú pôdu a láske tohto hviezdneho páru, ktorý len prednedávnom oznámil zásnuby, je definitívny koniec.

Speváčka Jennifer Lopez (51) a jej partner Alex Rodriguez (45) podľa informácii portálu Today Show oficiálne oznámili rozchod a zrušili ich nedávne zásnuby. Idylku vraj narušili športovcove opakované nevery, respektíve flirty s inými ženami, oficiálne však uviedli, že si len jednoducho rozumejú lepšie len ako priatelia.

​Iba nedávno oznamovali titulky krízu vo vzťahu JLo a Alexa po tom, čo sa prevalili jeho horúce flirty s hviezdičkou americkej reality šou Madsion LeCroy. Tá síce priznala, že si so športovcom písala, avšak k fyzickému kontaktu ani stretnutiu nikdy neprišlo. Ani toto tvrdenie však neobmäkčilo nekompromisnú Jennifer, ktorá má s mužskou neverou už svoje skúsenosti. Alex síce ešte skúsil zabojovať a priletel za ňou do Dominikánskej republiky, kde momentálne Jennifer nakrúca film Wedding Shotgun, avšak zdá sa, že márne. "Posielal jej kvety, volával s ňou, priletel za ňou, ale ona cíti, že už to nemá zmysel po tom, čo sa dopočula o jeho aférkach so ženami. Miluje ho, avšak nedokáže akceptovať neveru, nech sa deje čokoľvek. Pokazil to, a ich spoločná budúcnosť sa rozplýva," prezradil zdroj z okolia páru iba krátko po prevalení nevery, a zdá sa, že mal pravdu.

Jennifer Lopez je na scéne už niekoľko dekád a stále je veľmi žiadaná či už v hudbe, alebo filme, pozrite si jej nový videoklip k piesni In the Morning:

Iba pár dní dozadu bolo totiž vidno JLo na fotografiách na Instagrame bez snubného prsteňa, čo bolo predzvesťou blížiaceho sa oficiálneho rozchodu a zrušenia zásnub. "Zistili sme, že si rozumieme viac ako priatelia a tešíme sa, že nimi aj ostaneme. Naďalej však budeme spolupracovať a podporovať sa vzájomne v našich zdieľaných podnikateľských aktivitách a projektoch. Želáme si navzájom a našim deťom to najlepšie, a práve z úcty k nim by sme radi poďakovali každému, kto nám poslal milé slová a podporu," znelo v oficiálnom vyhlásení dnes už bývalých snúbencov. 

Na nedávnych príspevkoch na Instagrame sa JLo ukázala bez snubného prsteňa a o pár dní oznámili s Alexom oficiálny rozchod:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Navyše je momentálne JLo natoľko pracovne vyťažená nakrúcaním spomínaného filmu, že podľa priateľov ani nemá čas riešiť neverníka a nechať sa ponižovať jeho flirtami s cudzími ženami pred celým svetom. A tak môže Alex zabudnúť na romantickú svadbu, naplánovanú už na jún 2021 v romatickom prostredí mestečka Positano v Taliansku. "Mala to byť veselica trvajúca niekoľko dní, a neskôr plánovali aj malú akciu v Hamptons v auguste. Obe však boli zrušené," potvrdil zdroj. Pochopiteľne sú ale obaja dospelí ľudia a v prvom rade rodičia, takže sa zrejme budú snažiť rozísť v mieri a bez zbytočných emócií, keďže si počas ich vzťahu vytvorili vzájomné puto aj ich deti, ktoré by náhlym odcudzením mohli azda najviac zbytočne utrpieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie