Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princ Philip zomrel v 99. deň roku, 9. apríla o 9 ráno vo veku 99 rokov! TAKTO tú súhru čísiel vidí vedma!
Zdielať na

Princ Philip zomrel v 99. deň roku, 9. apríla o 9 ráno vo veku 99 rokov! TAKTO tú súhru čísiel vidí vedma!

Archívna reportáž

Na nedávne úmrtie vojvodu z Edinburgu sa pozrela aj "odborníčka" z oblasti numerológie a prišla na celkom zaujímavé spojenie jeho osoby a číslom 9. Princ Philip totiž zomrel 9. deň v mesiaci, 99. deň v roku, o 9-tej hodine vo veku 99 rokov. Či už niekto vo numerológiu či výklad tarotovými kartami verí alebo nie, v nasledujúcich riadkoch ho čaká minimálne zaujímavé čítanie.

Zvláštne číselné spojenie si všimla aj česká veštica Helen Stanku, ktorá na základe toho rozobrala jeho život a o svoje zistenia sa podelila s redakciou portálu Život v Česku. Na pomoc si zobrala symboliku tarotových kariet, z ktorých vykladá osudy ľudí a vyšli jej zaujímavé súvislosti zhodujúce sa s tým, čo sa naozaj dialo v živote tohto muža na základe jeho vlastností a osudu.

Princ Philip vždy stál v tieni svojej manželky, britskej kráľovnej Alžbety II., pričom jej bol zároveň veľkou oporou a radcom, ako vždy sama tvrdila. Veštica si teda vybrala 9. tarotovú kartu z veľkej arkány ako základ pre výklad. "Deviatka je spojená s tarotovou kartou Pustovník a pustovník je človek, ktorý hľadá životné múdro, zasvätenie, vlastnú cestu a niečím ide druhým ľuďom príkladom," uviedla na začiatok veštica Helen Stanku. "Jednou z afirmácií súvisiacou s kartou Pustovník je, že ten človek cíti, že všetko má hlbší význam a zmysel. Tam, kde je niečo dôležité, nikdy neustupuje a to k nemu presne sedelo. Na základe synchronicít jeho života sa to podpísalo aj na jeho odchode," vysvetlila skúsená kartárka a pustila sa do širšieho hľadania súvislostí medzi symbolikou tejto karty a života vojvodu z Edinburghu. 

Takto oslávil princ Philip v roku 2020 úctyhodný vek 99 rokov, podľa numerológie mu boli práve deviatky osudnými:

"Samé deviatky hodnotia jeho život v tom, že sám prechádzal svojim učením. Princ Philip stál väčšinou v pozadí kráľovnej, ale pritom jej svietil na cestu. Pustovník má na karte v ruke palicu a lampáš. Okolie dosadzuje tieto osoby do vedúcich pozícií, či sa im to páči, alebo nie, pretože vďaka svojej ustálenosti a veľkosti vzbudzujú rešpekt a vyvolávajú pocit istoty. Možno nie sú ochotní komunikovať, ani sa ujať vedenia tam, kde postrádajú významnejšie dôvody, ale než urobia ďalší krok, snažia sa vždy ukončiť všetko, čo súvisí s minulosťou," popísala veštica, aké súvislosti vidí medzi symbolikou karty a princom Philipom.

Princ Philip stál verne po boku Alžbety II. a s pokorou si plnil kráľovské povinnosti, ktoré mu ako manželovi  hlavy britskej monarchie prináležali: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Veštica si na pomoc vybrala aj ďalšie tarotové karty s číslom 9, ale pre zmenu z malej arkány. "Musel si prejsť rôznymi skúškami, Deviatka mečov je krutosť, potom Deviatka pohárov, to je naopak radosť, ktorú rovnako zažil. Potom mal duchovnú silu, ktorú reprezentuje Deväť palíc. Deviatka diskov potom prezentuje zisk na všetkých úrovniach, to mal tiež," doplnila svoj výklad Helen Stanku. Treba uznať, že princov život nebol jednoduchý. Mal len rok, keď jeho rodičia museli po prevrate utiecť z Grécka do Francúzska. Neskôr sa rozišli a striedavo sa o neho starali jeho staršie sestry v Nemecku. Potom odišiel do Británie. Tam sa stretol s Alžbetou a stal sa jej manželom. Predtým sa ale musel vzdať všetkých predchádzajúcich titulov, ako aj nárokov na grécky a dánsky trón. No jeho životné číslo bolo podľa dátumu narodenia  číslo dva. To znamená, že bol citlivý a lojálny partner, a realizáciu a úspech mu mala zaručiť práve spolupráca s druhým človekom, najmä v manželstve. A to sa napokon aj stalo skutočnosťou po boku kráľovnej Alžbety II, s ktorou prežil v manželstve dlhých takmer 74 rokov.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie