Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agáta Hanychová na lyžovačke s pašerákom kokaínu?! Snaží sa to poprieť!
Zdielať na

Agáta Hanychová na lyžovačke s pašerákom kokaínu?! Snaží sa to poprieť!

Archívna reportáž

Česká hviezdička sociálnych sietí, ktorá sa kedysi živila modelingom či moderovaním, ale aj početnými škandálmi v médiách, v sebe rebelskú povahu nezaprie ani po tridsiatke ako dvojnásobná mama. Manželstvo a láska s českým hercom, hudobníkom a moderátorom Jakubom Prachařom, ktorý jej zároveň otcom jej dcérky Mii, sa rozpadlo už pred dvomi rokmi, no Agáta Hanychová pravidelne prekvapuje rýchlosťou, akou strieda partnerov po svojom boku, za necelé dva roky to bolo až päť rôznych mužov. O týchto sa však vedelo a Agáta sa nimi nijak netajila, vyplávalo však na povrch, že si tesne po rozchode s posledným z nich, stolárom Adamom, povyrazila do rakúskych Álp s mužom s pohnutou minulosťou.

Ako prináša denník Expres.cz, na výstrelky Agáty Hanychovej sa viac už nemohla pozerať jej mama, česká herečka Veronika Žilková. Prevalilo sa totiž, že jej dcéra nielenže porušila karanténne opatrenia, keď sa v marci 2021 vybrala na lyžovačku do Rakúska, ale dovolenku údajne trávila s v minulosti právoplatne odsúdeným pašerákom drog Ladislavom Biseniusom. 

Nakoľko je Veronika Žilková manželkou Martina Stropnického, bývalého ministra a aktuálneho veľvyslanca ČR v Izraeli, istá nutnosť zodpovednosti a bezúhonnosti sa tak prenáša aj na ňu a členov jej rodiny. Avšak jej dcéra je kontroverznosťou a umením šokovať priam povestná, a tak jej mnohé veci ako milujúca matka toleruje a dokonca sa jej po každom nevydarenom vzťahu snaží byť psychickou oporou. Agáta však posledným výstrelkom prekročila aj veľkorysú mieru trpezlivosti svojej matky. Tá jej vraj za nedávny výlet do rakúskych Álp v spoločnosti Biseniusa, ktorého pred 16 rokmi poslali české súdy kvôli pašovaniu kokaínu z Kolumbie do Európy na desať rokov do väzenia, poriadne vypláchla žalúdok.

Agátin vzťah a náhle manželstvo s Jakubom Prachařom mnohých prekvapili, rovnako však šokoval aj ich rozchod v roku 2019:

​Podnikateľ je známy aj vzťahom s českou influencerkou Týnuš Třešničkovou, ktorá sa dostala do povedomia verejnosti aj nešťastnou nehodou v luxusnej dubajskej reštaurácii, románik však skončil expresne rýchlo už po troch mesiacoch. Na Týnuš však nenechal po rozchode ani nitku suchú a označil ju za zlatokopku, ktorej len robil po celý čas vzťahu fotografa. Agáta však napriek dôkazom, ktoré si môžete pozrieť v galérii TU, popiera, že by s kontroverzným podnikateľom trávila čas. "V Rakúsku som síce bola, ale určite nie s týmto pánom. On je práve človek, s ktorým by som sa nikdy nezaplietla. Naopak, som ho odsudzovala, keď po rozchodu s Týnuš roztruboval do sveta informácie z ich rozchodu," tvrdila redaktorovi Expresu na jeho otázku, ako vie vysvetliť, že sa nachádzala na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako Ladislav Bisenius.

Na lyžovačke sa vraj Agáta nachádzala v spoločnosti kontroverzného podnikateľa Biseniusa, odhaliť ich mala aj táto bunda:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bizi (@l.bizi1)

Usvedčiť ju podľa neho mala aj instastory, počas ktorej sa nakrúcala v aute, v ktorom sa v pozadí mihla rovnaká bunda, v akej bol podnikateľ zvečnený na jeho fotografiách na jeho instagramovom profile z rovnakej lyžovačky. Na tieto otázky  však odpoveď nenašla, a tak sa zdá, že Agáta si nerobí ťažkú hlavu z toho, s kým trávi čas, a tiež z toho, že porušila protipandemické opatrenia. Kým väčšina ľudí sa zdržuje v doma a nevyjde ani z okresu, ona si splnila svoju túžbu po lyžovačke na poloprázdnych alpských svahoch. Zabudla však, že pozorné oko diváka a jej potreba všetko zdieľať na sociálnych sieťach sa môže ľahko obrátiť proti nej, ako aj v prípade tejto lyžovačky.

Súvisiace články

Najčítanejšie