Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dôkaz, že Britney žije! Dostala vakcínu a TOTO fanúšikom prezradila!
Zdielať na

Dôkaz, že Britney žije! Dostala vakcínu a TOTO fanúšikom prezradila!

Archívna reportáž

Mnohé slávne osobnosti zo šoubiznisu či politiky robia momentálne osvetu očkovaniu, aby ľudia po celom svete predišli strachu z neznámeho a novej vakcíny, okolo ktorej vedľajších účinkoch sa stále veľmi živo diskutuje. Viaceré hviezdy sa pochválili videom, či aspoň fotkou priamo z momentu, keď vakcínu dostali. Aktuálne sa k nim pridala aj niekdajšia ikonická popová princezná a vo videu poslala fanúšikom zároveň dôležitý odkaz.

Speváčka Britney Spears (39) sa na sociálnej sieti pochválila, že absolvovala očkovanie proti ochoreniu Covid-19. V ňom sa vyjadrila, že sa cíti v poriadku a dúfa, že to tak aj ostane. Video nahrala iba krátko po tom, čo sa okolo jej príspevkov na sociálnych sieťach vynorili špekulácie, že za nimi stojí tím platený jej otcom Jamiem a nie ona samotná.

Britney na Instagram zavesila video iba tesne po jej štvrtkovom očkovaní prvou dávkou vakcíny od nešpecifikovaného výrobcu, ktorú absolvovala spoločne so svojím partnerom, fešným iránskym modelom Samom Asgharim. Nie je žiadnym tajomstvom, že v Amerike napreduje očkovací proces vesmírnou rýchlosťou a ktokoľvek si môže vďaka formuláru vyžiadať nielen termín očkovania, ale aj to, akú značku vakcíny si želá podať, a tiež sa môže po vakcinácii nechať zvečniť profesionálnym fotografom. "Dostala som COVID vakcínu, skvelý úspech, daj na to!!!!" napísala v popise k videu, ktoré zhliadlo v priebehu pár hodín viac ako 600-tisíc fanúšikov.

Britney takto zhodnotila "bolestivosť" vakcíny:

"Tak čo si myslíš o tej vakcíne?" opýtal sa jej vo videu Sam a Britney mu s úsmevom od ucha k uchu okamžite podala pohotovú odpoveď. "Ľudia na internete hovorili, že je to fakt zlé, ako keby vám prešla ramenom guľka z náboja, ale nie je to tak. Ja som nič necítilla, je mi fajn, a dúfam, že to tak aj ostane," vyjadrila sa na adresu očkovania a niektorí fanúšikovia jej v komentároch poďakovali za dodanie odvahy a vyvrátení mýtov o vakcíne. Mnohí sa zhodli, že je to na rozdiel od videí s bláznivými tanečnými kreáciami, po veľmi dlhom čase nehrané, úprimné a autentické video. "Znie tu konečne normálne, vďakabohu zato," komentovala jedna z fanúšičiek. Alebo "Toto je prvé video, v ktorom povedala, že sa cíti fajn," spozoroval iný fanúšik.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Po nedávno odvysielanom dokumentárnom filme Framing Britney sa zdvihla vlna búrlivých diskusií o opatrovníctve Britney Spears. Fanúšikovia si myslia, že ju otec drží v zlatej klietke proti jej vôli a navyše je aj stojí za jej čudnými príspevkami na sociálnej sieti Instagram. Tieto fámy však malo zvrátiť údajne vyjadrenie Britney na Instagrame, kde sa na margo dokumentu vyjadrila, že sa cíti trápne, ako ju v ňom tvorcovia vykreslili. 

​Fanúšikovia podporení vyjadrením jej bývalého stylistu Billy Brasfielda, ktorý tvrdil, že sa mu samotná Britney zverila, že príspevok nie je z jej pera, boli chvíľu vo vytržení, avšak schladila ich údajná reakcia samotnej speváčky. "Nie, ja s ním vôbec nekomunikujem. Príspevky si píšem sama, takže nie som si istá, s kým Billy B komunikuje, ale ja som to nebola," vyvrátila tieto špekulácie prednedávnom samotná Britney. Či je to premyslený marketing režírovaný jej otcom Jamiem, alebo iba hra samotnej speváčky na mačku a myš so svojimi fanúšikmi ostáva naďalej tajomstvom a hnacím motorom jej stúpencov z hnutia Free Britney. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie