Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
To je láska! Farna chcela ísť na dovolenku, manžel jej to TAKTO okamžite splnil!
Zdielať na

To je láska! Farna chcela ísť na dovolenku, manžel jej to TAKTO okamžite splnil!

Archívna reportáž

Azda každý človek by už po roku prísnych obmedzení rád rozprestrel svoje hnáty na teplom piesku a započúval by sa do príjemného šumu mora. Aj keď mnohých tešia aspoň prvé teplé lúče jarného slniečka, svoje sny nevzdávajú, a keď nechcú porušiť opatrenia, musia sa so situáciou vysporiadať po svojom. Vskutku milé a vynaliezavé prekvapenie prichystal pre populárnu česko-poľskú speváčku jej manžel a otec ich malého syna Artuša.

Speváčka Ewa Farna (27) nezaháľa ani počas lockdownu a svojim fanúšikom sa snaží byť nablízku aspoň prostredníctvom sociálnych sietí, kam pridáva fotky zo súkromia i práce, a ktoré jej zároveň slúžia aj ako kanál na online koncerty. Avšak aj ona cíti, že by potrebovala "vypnúť" a načerpať sily a vitamín D kdesi na exotickej, slnkom vyhriatej pláži. Starostlivý manžel Martin sa o túžby svojej polovičky postaral, avšak z domu sa nepohli ani o meter.

Populárna speváčka, ktorá má fanúšikov v rodnom Česku, v Poľsku, ale aj na Slovensku pridala na Instagram fotku, ktorá mnohých fanúšikov celkom pobavila. "Chcela by som už naozaj niekam k moru, vieš, žeby sa Arťa hral na piesku, my s drinkom, pohoda, akoby na samotke, ale v exotike, déčko zo slnka - lepšia nálada, rozumieš," znela malá prosba smerom k manželovi, ktorý je zároveň gitaristom v Ewinej kapele, otcom ich malého synčeka a zároveň veľmi zásadovým mužom.

Zaspomínajte si na Ewin prvý hit Měls mě vůbec rád, ktorým valcovala hitparády v roku 2006 ešte ako 13-ročná:

"Veď nemôžeme vycestovať ani medzi okresy, ano na sviatky nevidíme rodinu, tak to predsa naozaj nemôžeme nikam ísť, to je úplne proti zmyslu všetkých tých opatrení," namietal Martin. Mama takmer 2-ročného Artuša sa však s takouto odpoveďou príliš neuspokojila a namietala, že jej pobyt medzi štyrmi stenami už pekne lezie na hlavu a ku šťastiu potrebuje palmy a piesok kdesi na Kanároch či v Dubaji. Kým si odbehla Ewa na toaletu, jej manžel sa v snahe ukojiť jej túžby a zároveň ju pobaviť, skutočne vynašiel. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

"Odišla som na záchod a Martin pripravil toto. No, Dubaj to nie je, ale snaha sa cení," napísala k snímke, na ktorej leží na lehátku, s drinkom v ruke a okolo nej sa povoľuje šnorchel či plutvy. Internetoví kritici cestovania však tentokrát zaklapli na prázdno, idylka sa totiž odohrávala v priestoroch ich domova. Ewa tak potvrdila hneď dve staré známe pravdy, že nezáleží na tom, kde sa človek nachádza, ale s kým trávi čas a tiež to, že s humorom sa dá prežiť aj to náročnejšie obdobie života. Dodržiavaním opaterní sa azda už čoskoro ľudia dočkajú vytúženej slobody a leto si budú môcť opäť užívať na hranicami krajín aj všedných dní.

Súvisiace články

Najčítanejšie