Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Už zarába aj 10-mesačná Rumia! Monika Bagárová TAKTO vysvetľuje dcérine zárobky!
Zdielať na

Už zarába aj 10-mesačná Rumia! Monika Bagárová TAKTO vysvetľuje dcérine zárobky!

Archívna reportáž

Profily na sociálnych sieťach majú pre mnohých ich používateľov aj praktické výhody a pre nemálo celebrít sú aj zdrojom slušných príjmov. Túto skutočnosť potvrdzuje aj česká speváčka Monika Bagárová (26). V máji to bude rok, čo sa stala mamou a odvtedy pravidelne na sociálnej sieti zverejňuje fotografie so svojou dcérkou Rumiou, ktorá sa tak pomaly ale isto stala hviezdou a dostáva už aj pracovné ponuky.

Monika Bagárová si za posledný rok získala množstvo nových priaznivcov, najmä z radov mamičiek. Avšak rozhodla sa potešiť aj fanúšikov hudby a uplynulý víkend konečne nakrútila nový videoklip. V čase, keď kultúra dostala od vlády stopku si mladá mamička ako insta influencerka slušne privyrába aj na reklamách, ktoré sa jej len tak hrnú. Ako to však na sociálnych sieťach býva, človek nevyhovie vkusu každého sledovateľa. Ani Monika sa preto nevyhla niekoľkým kritickým komentárom, no ako sa vyjadrila pre denník Super.cz, nevidí na tom nič zlé.​

Ani počas materskej dovolenky Monika nezaháľala a neprestávala sa venovať svojej kariére, aj keď v obmedzenej miere. Už pár dní po pôrode sedela virtuálne v porote speváckej talentovej súťaže a neodmietla ani iné ponuky. Našťastie má Monika veľkú oporu a pomoc vo svojej mame a tak teraz už začína zaberať naplno. Nedávno počas víkendu natočila nový videoklip, kde sa predviedla v sexy zlatom kostýme ako kráľovná a veľmi jej to pristalo. Malá Rumia bola zatiaľ v zákulisí so starými rodičmi.  "Som rada za tu príjemnú zmenu, a že som sa zas pomaly vrhla do práce. Spolupracovala som s chlapcami z Craft Labu. Som nadšená, nechala som sa tentoraz viesť a vôbec som im do toho nehovorila,“ prezradila v rozhovore pre spomínaný portál.

Monika Bagárová v minulosti spolupracovala aj so slovenským raperom Vladisom, pozrite si videoklip k ich spoločnej piesni Tandem:

Nový videoklip Bagárová nakrúcala celé dva dni, ale na dcérku pritom nezabúdala. "Ruminka tu bola skoro celý jeden deň. Povedali sme si ale, že ju skúsime vziať domov, bývame asi dvadsať minút odtiaľto a ja stále dojčím," zverila sa speváčka s tým, ako ju potešilo, keď sa od mamy dozvedela, že malá Rumia zjedla prvýkrát celý zeleninový príkrm. Od nej vraj chce len jej mliečko, príkrmy odmieta. V máji Rumia oslávi jeden rok, no už začína kariéru modelky. "Už máme ponuky a pripravujeme dve veci v rámci detského sortimentu. Vybrala som Ruminke dve spolupráce, na ktoré sa teším. Samozrejme, sú to veci, ktoré používame, máme doma, a s ktorými sme spokojné," prezradila podnikavá speváčka.   

Monika Bagárová sa snaží skĺbiť prácu a materstvo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

 Úspešná mladá žena na tom nevidí nič zlé, že jej dcérka bude zarábať pred objektívom kamery ani nie ročná, prípadnú kritiku odmieta. "Hovorím si, že keď sú mi tie spolupráce blízke, tak prečo by sme ich mali odmietať. Prečo by reklamy nerobila, sú to jej zarobené peniaze, s ktorými sa správne a dobre naloží. Nie sú to peniaze, ktoré by sme s partnerom minuli pre seba, ale investujú sa a sú proste jej. Raz bude spokojná,"  presvedčivo argumentovala v rozhovore ako vždy perfektne upravená Monika Bagárová. Treba uznať, že speváčka si vie vždy veľmi dobre vybrať, čo sa týka oblečenia. Je vidieť, že má vkus a v móde sa vyzná. Zdá sa, že dobrú cestu si vybrala aj v rámci svojej kariéry a úspech dopraje aj dcérke.

Súvisiace články

Najčítanejšie