Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bohuš Matuš (47) pod papučou?! Jeho 17-ročná snúbenica ho "vychováva" a dáva mu zabrať!
Zdielať na

Bohuš Matuš (47) pod papučou?! Jeho 17-ročná snúbenica ho "vychováva" a dáva mu zabrať!

Zdroj: instagram/BMaL

Už tri mesiace je český spevák Bohuš Matuš hrdým otcom dcérky Natynky, ako ju volá, ktorú má so svojou mladou partnerkou Luciou. Aj keď na začiatku mnohí na ich lásku pozerali skepticky, či pre prinízky vek Lucinky dokonca nevraživo, ich spolunažívanie sa zdá byť zatiaľ harmonické a stabilné. Vekový rozdiel veľmi nebadať, keďže, ako sám spevák často svojimi slovami naznačuje, v jeho dospelom tele stále drieme duša mladého chlapca a rebela. Možno aj preto si so snúbenicou, ktorá je o celých 30 rokov mladšia, tak dobre rozumejú.

Aj keď by sa  mohlo zdať, že o tridsať rokov starší Matuš bude vo vzťahu autoritou, on sám pre český denník Extra.cz prezradil, že je to celkom naopak. Ešte stále neplnoletá Lucie Palkaninová je v ich vzťahu vraj tá nekompromisnejšia. Zrejme aj vďaka dieťatku rýchlejšie dospela a uvedomuje si svoj podiel zodpovednosti za rodinu, ktorú spoločne tvoria. Obom však robí ich trojmesačná Natynka radosť a chcú jej iste vytvárať tie najlepšie podmienky na vývoj.

Bohémsky spôsob života, na ktorý bol Matuš dlhé roky zvyknutý, zahŕňal aj časté popíjanie s kamarátmi. Niekedy až nadmieru, čím sa netajil. K tomu patrili aj cigarety a neraz aj drogy. To sa ale jeho partnerke a čerstvej mamičke vôbec nepáči a snaží sa ho prevychovať. "Nebudem vám klamať, Lucinka vie byť pekne ostrá. Nemá rada, keď pijem. A to ja si niekedy rád dám. Za to mi potom tak vynadá, že som následne týždeň vzorný. Koľkokrát už bol oheň na streche. Ak si niekto predstavuje, že Lucinka je len nevinné dievčatko, tak by sa veľmi divil. To som dlho nezažil, aby mi niekto dal takú príučku. Má na mňa veľký vplyv," tvrdil novopečený otecko v rozhovore. Konečne mu vraj niekto zavádza po dlhých rokoch do súkromného života poriadok a disciplínu.   

 Zdá sa, že spevák konečne dozrel a rád sa podriaďuje želaniam svojej milovanej snúbenice Lucinky. Veď vďaka nej sa stal hrdým otcom. "Lucinka nekričí, vyčíta potichu, pomaly, ale dôrazne. A ešte sú teraz na mňa s dcérou Natynkou dve. Keď niečo vyvediem, len potom sklopím uši a som poslušný. Umývam potom riad, upratujem, varím a podobne," uznáva Bohuš jej autoritu. "Cez víkend som si rád sem tam dal pohárik, ale teraz mi to nie je dovolené. Bohuš proste nemôže byť ožratý, Lucinka to neznáša," otvorene priznal. "Lucinka ma vie potrestať. Vie skvelo trucovať a nebaviť sa so mnou, alebo sa zatváriť tak čudne, že sa začnem báť. Vie ukázať autoritu. Vo výchove dcéry to bude výhoda, aspoň bude koho poslúchať. A teraz sa s vami už musím rozlúčiť. Idem upratovať, inak to schytám," dodal s nadhľadom a smiechom na záver.      

Keď sa stal Bohuš Matuš otcom v pomerne vysokom veku, zrejme precitol a pochopil, že sa mu mladícke neuvážené správanie viac nebude dať odpustiť. Práve to mu nerobilo dobré meno dokonca ani medzi kolegami z branže. Navyše, keď sa dal dokopy s neplnoletou tínedžerkou Luciou, negatívny ohlas mu priam ohrozoval kariéru. Iba málokto by vtedy povedal, že práve ona z neho urobí zodpovednejšieho človeka. Varoval ho vtedy údajne aj jednej z najvplyvnejších mužov pražskej hudobnej scény, producent Karel Janeček. Ten vraj už uznal, že je Bohuš v poriadku a ponúkol mu na znak dôvery úlohu v novom muzikály. Dokonca sa šepká, že na blížiacej sa svadbe mu môže pôjde za svedka. Matuš ho o túto dôležitú úlohu už predstihu požiadal a dúfa, že jeho ponuku prijme. Už len aby im plánovaný májový termín na Luckine 18. narodeniny vyšiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie