Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Po rečiach o rozchode sa črtá nový románik! Podľahla JLo TOMUTO sexi spevákovi?!
Zdielať na

Po rečiach o rozchode sa črtá nový románik! Podľahla JLo TOMUTO sexi spevákovi?!

Archívna reportáž

Zlomené srdce sa dá liečiť rôznymi spôsobmi, no mnohí, ktorí si podobnou boliestkou prešli, vedia, že najlepší liek je čas. Avšak aj rozptýlenie v podobe nového romániku môže proces hojenia rán na duši urýchliť, či aspoň na krátko dodať sebavedomie, najmä ak bola dôvodom rozpadu vzťahu nevera. S podobným scenárom sa momentálne pasuje slávna americká speváčka, ktorá si iba pár dní po prevalení problémov vo vzťahu s bývalým americkým športovcom Alexom Rodriguezom údajne drží vraj blízko pri tele jej nemenej slávneho speváckeho kolegu.

Potom, čo speváčka Jennifer Lopez poprela zvesti o rozpade jej vzťahu so snúbencom, známym americkým športovcom Alexom Rodriguezom so slovami, že "spoločne pracujú na problémoch", sa podľa britského denníka The Sun objavuje čoraz častejšie v spoločnosti známeho romantického rockera Lennyho Kravitza (56). 

Aj keď sa Jenny a Lenny poznajú už nejaký čas a dokonca navštevovali rovnakú posilňovňu, zblížiť ich napokon malo až spoločné nakrúcanie pripravovaného filmu Shotgun Wedding, v ktorom sa okrem Lennyho a JLo objaví aj herec Josh Duhamel či slávna "milfka" Jennifer Coolidge alias "Stiflerova mama". Nakrúcanie sa navyše odohráva v romantickom prostredí Dominikánskej republiky, čo horúcemu exotickému flirtu medzi Lennym a Jennifer celkom nahráva. Avšak podľa nemenovaného zdroja by mala byť napriek tomu speváčka naďalej opatrná. "Je to oveľa príjemnejší chlap ako A-Rod, ale taktiež je to len hráč," myslí si človek z blízkosti slávnej latino divy.

Jennifer Lopez na svojej kariére tvrdo pracuje a už desiatky rokov sa jej v hudbe, ale aj v herectve veľmi darí. Na poli lásky však toľko šťastia nemá, spieva o nej aspoň v romantických piesňach:

Jennifer sa dokonca rozhodla svojej dcérke Emme (13) vybaviť skutočne exkluzívny darček v podobe lekcií hry na gitaru pod vedením samotného Lennyho. Rozchod s Alexom ale stále nepotvrdili, speváčka sa údajne obáva samoty. "Jennifer vždy tvrdila, že neznáša byť sama, ale mala by byť opatrná," myslí si človek zo speváčkinho blízkeho okolia. Samotný Alex sa však JLo len tak ľahko vraj nemieni vzdať a o druhú šancu bojuje ako lev. "Alex ju presviedča, aby to ešte skúsili a popracovali na vzťahu. Jennifer si však dáva načas a premýšľa nad svojou budúcnosťou," dodal zdroj. A niet sa jej čo čudovať, veď Alexa dôvodne podozrieva minimálne z instagramového sextingu, teda laškovania cez správy, ak nie priamo nevery s hviezdičkou reality šou, Madison LeCroy. Tá síce priznala, že si s Alexom vymenili niekoľko správ, avšak zaryto tvrdí, že k fyzickému kontaktu, ani k stretnutiu nikdy neprišlo. "Nechcem nič zlé pre jeho a ani moju rodinu, v tomto sme rozhodne nevinní," tvrdila Madison v jednej z epizód reality šou Southren Charm, v ktorej účinkuje.

Lenny je po päťdesiatke skutočne v dobrej forme, navyše má povesť romantického rockera, a to je vražedná kombinácia, ktorej  by mohla podľahnúť aj diva ako Jennifer Lopez:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lenny Kravitz (@lennykravitz)

JLo na nakrúcaní filmu Shotgun Wedding pri ktorom sa s Lennym Kravitzom stretla na pľaci:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Od definitívneho rozchodu však môže Jenny odrádzať skutočnosť, že počas 4 roky trvajúceho vzťahu sa veľmi zblížili aj ich deti s predošlých vzťahov a náhle odlúčenie by im mohlo ublížiť. Problémy totiž už pretrvávali niekoľko týždňov pred prevalením krízy v médiách. "Po niekoľko týždňových hádkach a odlúčení mala už Jennifer jasno, avšak Alex ju napokon presvedčil, že sa polepší," tvrdí zdroj. Avšak pre známu speváčku to nie je prvá skúsenosť s partnerovou neverou, a tak je otázne, či po tejto skúsenosti dokáže Alexovi ešte dôverovať. Avšak podľa posledných informácií sa prišiel Alex s JLo udobriť priamo do Dominikánskej republiky. Okrem toho, že si môže so svojou ešte stále snúbenicou opäť hrkútať, pod dohľadom má aj eventuálneho soka v láske, rockera Lennyho Kravitza.

Súvisiace články

Najčítanejšie