Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdna speváčka investovala do výskumu vakcíny! Teraz dostala svoju dávku a TOTO pritom zaspievala!
Zdielať na

Hviezdna speváčka investovala do výskumu vakcíny! Teraz dostala svoju dávku a TOTO pritom zaspievala!

Azda niet lepšej reklamy na vakcíny proti covidu, ako keď sa nechajú zaočkovať známe osobnosti. Aj mnohé naše hviezdy v seniorskom veku to už majú za sebou, rovnako aj hollywoodski herci, či svetoznámi speváci. Medzi nimi aj jedna z najväčších a najbohatších hviezd v USA, country speváčka Dolly Parton.

Blondínka s poriadne vypuklým dekoltom a nezameniteľným hlasom, legendárna Dolly Parton (75), sa už zaradila medzi celebrity, ktoré dostali svoju dávku vakcíny proti covidu-19. Nechala sa zaočkovať pred kamerami a verejne vyzvala ľudí, aby neváhali a urobili to isté. 

Neobyčajne talentovaná a extravagantná hudobná diva Dolly Parton má v sebe zatiaľ len prvú dávku očkovacej látky, no snažila sa dať o tom vedieť všetkým. Ako aj mnohé iné známe osobnosti, ktoré už vakcínu dostali, aj country hviezda to spravila verejne.

Vypočujte si originálnu verziu vyše 50 rokov starého hitu Jolene:

Ale nebola by to Dolly Parton, ak by to nebolo originálne. Kto aspoň trošku pozná túto country speváčku, istotne vie, že jedným z jej najväčších hitov je skladba Jolene. A tú teraz trochu prerobila na skladbu o vakcínach. "Vakcína, vakcína, vakcína, žiadam vás, prosím, neváhajte," zanôtila Dolly svojou typickou "šušľavou" angličtinou. V texte spieva aj o tom, aby ľudia s očkovaním neotáľali, pretože keď budú mŕtvi, už bude neskoro.

Dolly sa pochválila aj na Instagrame, kde si jej príspevok pozreli dva milióny ľudí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dolly Parton (@dollyparton)

Nestarnúca speváčka dostala dávku od spoločnosti Moderna, ktorej vývoj aj sama finančne podporila sumou milión dolárov. Napriek tomu prekvapila tým, že si nechala vakcínu pichnúť až keď bola oficiálne k dispozícii komukoľvek. "Nechcela som, aby to vyzeralo, že sa predbieham v rade. Som ale dosť stará a dosť rozumná na to, aby som ju chcela dostať," vyjadrila sa hviezda. Všetkým skeptikom poslala pritom aj jasný odkaz v typickom americkom slangu. "Chcem vám všetkým zbabelcom povedať, nebuďte také sliepky. Zoberte sa a choďte si pre svoju dávku," povzbudila všetkých váhajúcich, pričom vzhľadom k jej popularite v USA ju možno považovať za jednu z najvplyvnejších celebrít za oceánom.

Súvisiace články

Najčítanejšie