Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pred rokom im svadobné plány zmarila pandémia, teraz to vyzerá na vážnu krízu vo vzťahu!
Zdielať na

Pred rokom im svadobné plány zmarila pandémia, teraz to vyzerá na vážnu krízu vo vzťahu!

Archívna reportáž

Nebyť pandémie a prísnych opatrení, už by boli svoji. Žiaľ, mnohé plány na svadbu boli minulý rok zmarené, najmä v prípade, ak snúbenci snívali o veľkolepej oslave lásky v mnohými hosťami. Tak nejako si to predstavovala aj Jennifer Lopez, ktorá mala po boku 4 roky Alexa Rodrigueza, z toho ostatné dva roky už boli aj zasnúbení. No napokon zo svadobných plánov zrejme nebude nič.

Okolo hviezdneho páru, Jennifer Lopez a Alex Rodriguez, sa začali šíriť fámy, že je ich láske koniec. Pár sa zasnúbil pred dvomi rokmi na Bahamách, ale svadbu už dvakrát odložili. Nie všetko totiž bolo v ich vzťahu dokonalé a hádky boli už pevnou súčasťou vzťahu. Obaja majú totiž temperamentné povahy, napokon, majú latinskoamerické korene. V médiách sa spomínala aj nejedna nevera zo strany Rodrigueza. Jennifer si ho ale vždy zastala. Teraz však v rámci ich vzťahu zrejme došlo k niečomu, čo ho vážnejšie ohrozilo.

Minulý mesiac trávili Jennifer a Alex spolu v Dominikánskej republike, kde JLo natáča nový komediálny film Shotgun Wedding. Na romantických fotkách spolu pózujú v objatí pri zapadajúcom slnku, obaja ich umiestnili aj na svoj Instagram. Potom sa Rodriguez vrátil na Miami. No pred pár dňami zdroj blízky páru prezradil pre CNN, že sa pred niekoľkými týždňami rozišli a "zdá sa, že sa nedajú dokopy". CNN preto oslovila zástupcov páru, aby sa k tomu vyjadrili. V sobotu prišlo ich vyhlásenie, že pár je naďalej zasnúbený, ale "pracujú na niektorých veciach".

JLo patrí medzi najvplyvnejšie celebrity sveta:

​Ich problémy však vraj nesúvisia so žiadnou treťou stranou, teda ani s blonďatou hviezdou reality show, Madison Lecroy, o ktorej sa povrávalo, že s Alexom mala nejaké pletky. Tá však tvrdila, že sa spolu kontaktovali jedine prostredníctvom mobilu, nikdy osobne fyzicky. Nedávno v rozhovore Jennifer priznala, že počas karantény v minulom roku potrebovali s Alexom kvôli problémom odbornú pomoc. "Podstúpili sme terapiu. Musíme na sebe pracovať," otvorene povedala. "Myslím si, že to pre nás bolo v našom vzťahu skutočne užitočné," dodala spokojne. Je treba dodať, že jej nevyšli už štyri manželstvá a Rodriguezovi jedno, aj preto im záleží na udržaní tohto vzťahu.

Pred dvomi týždňami ešte pribudli na IG Jennifer tieto zamilované fotky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Keď Jennifer Lopez v roku 2018 udeľovali hudobnú cenu MTV za zásluhy, vo svojom prejave oslovila Rodrigueza: "Alex, si ako moje dvojča, sme ako zrkadlové obrazy toho druhého. Vieš, môj život s tebou je sladší a lepší... Je treba toho ešte veľa urobiť a zažiť, a nie je nikto, s kým som to prežila radšej, ako s tebou, zlatko. Si môj macho a milujem ťa." Aj on uznáva, že majú veľa spoločného. Obaja sa narodili v New Yorku v latino komunite a rovnakom znamení leva. Aj keď sú už dva roky zasnúbení, sobáš je zatiaľ vraj kvôli covidu neistý. V januári totiž zrušili aj druhý termín, ktorý zarezervovali na romantickom mieste v Taliansku. "Zrušili sme to a od tej doby sme o tom vôbec nehovorili. Nie je sa kam ponáhľať, ak to máme spraviť dobre," povedala v rozhovore pre časopis Elle už menej nadšene americká superstar.

Súvisiace články

Najčítanejšie