Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Totálny výsmech! Zbierka na vilu pre Meghan a Harryho skončila žalostne!
Zdielať na

Totálny výsmech! Zbierka na vilu pre Meghan a Harryho skončila žalostne!

Archívna reportáž

Zrejme aktuálne niet sledovanejšieho celebritného páru, ako sú Meghan a Harry. Vojvodovia zo Sussexu si ale o to koledovali sami, keď sa pred týždňom odvysielal dvojhodinový rozhovor, ktorý poskytli svetoznámej moderátorke Oprah Winfrey. Otvorili tam viacero citlivých tém a mnohých tým pobúrili.

Ťažko povedať, koľko fanúšikov si Harry a Meghan získali po škandalóznom interview v talkshow Oprah Winfrey, a koľko ich definitívne stratili. Isté je, že zrejme sa to dá rozdeliť aj na kontinenty - kým v Európe, a predovšetkým vo Veľkej Británii, bolo počuť prevažne kritické hlasy, v USA pre zmenu zrejme ocenili ich otvorenosť a dojímal príbeh o "zlom kráľovstve". 

V každom prípade, obvykle počuť vždy viac tých, ktorí kritizujú. A že o sebe dali vedieť aj v tomto prípade. Asi najslávnejší kritik, britský moderátor Piers Morgan, dokonca pre ostré slová na adresu Meghan, že jej neverí ani slovo, prišiel o prácu. Ako ale bolo zrejmé z komentárov pod tou správou, drvivá väčšina bola na jeho strane.

​Zrejme jedna spomedzi kritičiek páriku vojvodov zo Sussexu si z nich škaredo vystrelila aj na dobročinnej stránke, kde ľudia zakladajú zbierky na pomoc ľuďom v núdzi. Istá Anastastia Hanson (56) založila zbierku, aby pomohla Harrymu a Meghan vyplatiť hypotéku vo výške viac ako 9 miliónov eur. Kalifornčanka sa nepriznala, či to myslí vážne, ale ostáva veriť, že nie. Vyzbierať sa jej podarilo len niečo vyše 90 eur a zbierku web GoFundMe po dvoch dňoch zrušil. Podľa všetkého sa zapojili len traja ľudia, vrátane autorky výzvy, ktorá venovala 5 dolárov.

gofundme.com

​Anastasiu vraj k činu inšpirovalo priznanie páriku, že ich kráľovská rodina odstrihla od príjmov, ktoré by mal Harry, ako významný člen monarchie, garantované. On sa ale rozhodol inak, no s povinnosťami prišiel zároveň aj o výhody. Ako priznal, život v USA si mohli zariadiť jedine vďaka dedičstvu po jeho mame, princeznej Diane. Dokonca si myslí, že lady Di tušila, ako to dopadne. Harry je presvedčený, že by sa postavila na jeho stranu a ich rozhodnutie by odobrila. Napokon, sama za to zaplatila cenu najvyššiu.

​Druhá vec je, že Diana bola skutočne verejnosťou milovaná a kritiku si vždy zlízavala roky súčasná Charlesova manželka Camilla. Teraz sa stal terčom Harry a najmä jeho manželka a čiastočne to dokázala aj zbierka, ktorá síce bola zrejme založená len ako žart, no aj aj výsledok sa úkazal bť fiasko.

Súvisiace články

Najčítanejšie