Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Česká speváčka šokovaná pri pohľade na novorodeného synčeka! Na rukách aj nohách má TÚTO anomáliu!
Zdielať na

Česká speváčka šokovaná pri pohľade na novorodeného synčeka! Na rukách aj nohách má TÚTO anomáliu!

Zdroj: instagram/VS

Niekdajšia účastníčka speváckej súťaže prešla za posledné roky poriadnymi zmenami. A to nielen v hudobnej kariére, keď sa v roku 2018 stala speváčkou v známej českej skupine Verona, či výraznou fyzickou premenou, keď schudla až 20 kíl. V čase, keď vypukla pandémia musela kvôli hrozbe rakoviny podstúpiť chirurgický zákrok a hrozilo, že už nikdy nebude môcť otehotnieť. Aj vďaka týmto skúsenostiam nežná blondínka so zvonivým hlasom dospela, našla si lásku, za ktorú sa aj vydala a zakrátko oznámili svetu radostnú správu, snaha o bábätko sa podarila.

Speváčka Veronika Stýblová (26) je už niekoľko dní mamou a svoju radosť zdieľala aj s fanúšikmi na sociálnej sieti. Zverila sa im aj s celkom nezvyčajnou vadou, s ktorou sa jej synček Sebastian narodil. Jeho malé prstíky totiž spájajú blany podobné tým, aké to môžeme vidieť u vodných živočíchov. Čerstvá mamička si z toho však ťažkú hlavu nerobí a má dokonca vlastný, celkom svojský názor, prečo sa tak stalo.

Veronika sa po úspešnej operácia krčka maternica ešte začiatkom roku 2020 rozhodola prehodnotiť priority a so svojím manželom skúsiť šťastie a otehotnieť. Po operácii tohto druhu totiž mnohým ženám reálne hrozí neplodnosť, avšak to zjavne nebol Veronikin prípad. Otehotnieť sa mladému podarilo takmer na prvú "šupu" a dnes sa už tešia z malého synčeka. Sebastián prišiel na svet 5. marca 2021 a pôrod prebehol veľmi rýchlo, podľa slov novopečenej mamičky to bol doslova "fofr". Tak ako každá mamička, aj Veronika si po pôrode svoje bábätko natešene obzerala a všimla si, že jeho prstíky na rúčke a nôžke sú zrastené. Avšak z tejto neobvyklej, no len malej kozmetickej vady si 26-ročná speváčka nič nerobí. 

V roku 2018 zaujala Veronika miesto speváčky v skupine Verona. Pozrite si cover ich známeho hitu Náhodou, ktorý naspievala s legendárnym Michalom Davidom:

"Séba sa narodil so zrastenými dvoma prstíkmi, na oboch ručičkách aj nožičkách. Ako hovorím, je to naša rybka so všetkým, čo k tomu patrí,“ prezradila Veronika v Instastories a fanúšikom dala možnosť položiť jej otázky, ktoré ich najviac zaujímajú. Zvedavosť, samozrejme, nenechala mnohých chladnými a chlapčekova "diagnóza" ich veľmi zaujímala.

"V tehotenstve nebolo vidieť zrastené prstíky na ultrazvukovom screeningu?" opýtala sa jedna z fanúšičiek celkom narovinu. "Táto vada vzniká okolo 4. až 7. týždňa, screening to, žiaľ, neukáže. Navyše mal ručičky stále zovreté v päsť," poučila zvedavú dámu Veronika a neskôr dodala, že termín plastickej operácie ešte ani neriešili. Bábätkám s touto anomáliou sa robí až okolo jedného roka, nakoľko si pästičky ešte dlho "žužlajú" a to by mohlo skomplikovať hojenie pooperačných rán.

Maličký Sebastián sa narodil s nezvyčajnou vrodenou vadou:

Instagram/Veronika Stýblová

​Veronika si momentálne podľa vlastných slov užíva pocity eufórie zo svojho prvého dieťatka, k čomu určite prispel aj jej ukážkový pôrod. Aj malú chybičku krásy berie s nadhľadom a "blany" zo žartu pripísala skutočnosti, že sa malý Sebastian narodil v znamení Rýb. Syndaktýlia, ako sa táto vrodená vada odborne nazýva, našťastie nie je nijak zdravie ohrozujúci stav. Avšak v neskoršom veku, okolo jedného roka života, sa zvykne vykonať plastický chirurgický zákrok, ktorý prstíky oddelí a po zahojení ich môže veselo používať na objavovanie všetkého krásneho, čo ho na tomto svete čaká.

Súvisiace články

Najčítanejšie