Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Emma Drobná vydesila fotkou z nemocnice! Tvár zohavená na nepoznanie!
Zdielať na

Emma Drobná vydesila fotkou z nemocnice! Tvár zohavená na nepoznanie!

Archívna reportáž

Sympatická slovenská speváčka Emma Drobná patrí medzi najsledovanejšie krásky nášho šoubiznisu. Jej profil na sociálne sieti je doslova prehliadkou dokonalosti - dokonalo štíhla, dokonalá tvár, dokonalý štýl. A dokonalá láska k bývalému futbalistovi Filipovi Šebovi. Túto absolútnu dokonalosť ale aktuálne niečo naštrbilo.

Emma Drobná (26) patrí aktuálne ktmedzi najúspešnejšie speváčky na slovenskom popovom nebi, keď sa jej piesne dajú len ťažko rozoznať od svetových hitov. Okrem úspechu v šoubiznise sa už rok teší z dokonalej lásky s Filipom Šebom (36). Ich profily na sociálnej sieti sú priam zaplavené vzájomnými vyznaniami lásky. 

Potetovaného bývalého futbalistu ale museloi poriadne vydesiť, do akého stavu sa aktuálne dostala jeho milovaná. Aj podľa fotiek v instastories, ktoré Emma zverejnila, sa zdal byť jej stav vážny. Už na porvý pohľad ide o silnú alergickú reakciu.

Emma a Filip sú ako hrdličky:

​Zvláštne opuchnutá tvár a červené fľaky - tak by asi Emma nechcela vyzerať. No na pár hodín si to vyskúšala, keď jej telo neprimerane zareagovalo na užité lieky. "Ďakujem pani doktorke a sestrička na pohotovosti na Kramároch. Dnes už som zase v normále," napísala k fotke. Pridala aj básnickú otázku: "Budeš má stále milovať, keď už nebudem mladá a krásna?" Síce nemenovala, komu ju adresovala, ale je to zrejmé.

​Na ďalšej fotke bola Emma v nemocničnej košeli a tvár a hruď mala potretú krémom. Fanúšikov uistila, že už je v poriadku. Emma mala evidentne šťastie, že sa v tomto covidovom období dostala do rúk odborníkov, ktorí jej problém vyriešili. Hoci neupresnila, na čo presne jej koža tak prudko zareagovala, isté je, že to po tejto skúsenosti užila naposledy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie