Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najsledovanejší a najlepšie platený herec zvažuje prezidentskú kandidatúru! TOTO by spravil ako prvé!
Zdielať na

Najsledovanejší a najlepšie platený herec zvažuje prezidentskú kandidatúru! TOTO by spravil ako prvé!

Archívna reportáž

Pomery v politike sa s novou situáciou, ktorú spôsobil koronavírus menia v mnohých krajinách naprieč zemeguľou. Čoraz častejšie sa do politického popredia dostávajú aj ľudia, ktorí svojou profesiou síce veľmi nezapadajú, no ich ohromný vplyv ich neraz dostane až na samý vrchol politického rebríčka. Už v nedávnych amerických prezidentských voľbách prekvapil svojou kandiatúrou raper Kanye West, ktorý vraj plánuje skúsiť šťastie aj o štyri roky. Jeho súperom sa však môže stať ďalšia známa tvár, ktorá sa teší veľkej popularite.

Populárny herec a bývalý wrestler Dwayne "The Rock" Johnson vyhlásil, že nevylučuje v budúcnosti svoju kandidatúru na amerického prezidenta, ak by si ho ľudia želali vidieť v politike. Podľa informácií, ktoré priniesol portál US Weekly sa nad kandidatúrou zamýšľal už od roku 2017, keď si trúfal v nedávnych voľbách poraziť kontroverzného exprezidenta Donalda Trumpa.

Hviezdny hollywoodsky herec síce svoje plány na kandidatúru v roku 2020 odložil, no myšlienka na post najmocnejšieho muža sveta mu, zdá sa, chodí po rozume naďalej. "V budúcnosti by som možno uvažoval o prezidentskej kandidatúre, ak by to odo mňa ľudia chceli. Myslím to skutočne vážne a preto sa v odpovedi nechcem nijak vykrúcať. Bude to však na ľudoch, taže budem čakať a načúvať," prezradil The Rock v rozhovore pre spomínaný portál. 

Dwayne totiž ešte v roku 2017 načrtol v rozhovore v The Tonight Show, že by možno vyzval Trumpa na boj o Biely dom v roku 2020. Po odvysielaní šou zostal podľa vlastných slov ohromený a polichotený pozitívny reakciami verejnosti, ktorá by ho v boji o kreslo podrporila. Ich podporu zobral so všetkou vážnosťou a vyhlásil, že to nevylučuje v budúcnosti v boji o mandát využiť. "Prvá vec, ktorú by som ako prezident urobil, by bola, že by som si so všetkými sadol a porozprával by som sa. Každý máme svoje problémy a všetci musíme na nich pracovať. A mám pocit, že jednou z vlastností veľkého vodcu nie je odstaviť a umlčať ľudí. Aj keď s niekým nesúhlasíme, musíme prísť na spôsob ako sa dohodnúť," vyjadril sa pekne, no trošku naivne Dwayne. 

The Rock momentálne hviezdi v šou s názvom Young Rock, kde hrá samého seba:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

The Rock, známy z komediálnych akčných filmov, ale aj detskej rozprávky Vaiana, momentálne nakrúca šou s názvom Young Rock (Mladý Rock), ktorej dej je situovaný do roku 2032 a opisuje jeho kandidatúru na prezidenta. Práve pri promovaní tohto seriálu poodhalil svoje budúce kariérne plány. Rodák z Kalifornie si srdcia divákov získal aj prostrednícvom sociálnych sietí, na ktorých sa prezentuje ako vzorný otecko a chlap so srdcom na správnom mieste. Mnohí obyvatelia Spojených štátov sa s ním vedia stotožniť, čo je nepochybne jeden z najdôležitejších atribútov úspešného kandidáta na prezidentské kreslo. Popularita je zjavná aj podľa takmer 220 miliónov sledovateľov na sociálnej sieti, ale aj podľa honorárov, keď patrí dlhodobo medzi najlepšie platených hercov sveta.

Súvisiace články

Najčítanejšie