Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obrovská rana pre Harryho! Kráľovná nemilosrdne zasiahla a berie mu aj to posledné!
Zdielať na

Obrovská rana pre Harryho! Kráľovná nemilosrdne zasiahla a berie mu aj to posledné!

Archívna reportáž

Niektoré rozhodnutia v živote človeka bývajú nezvratné, platí to dvojnásobne aj pre známych a vplyvných ľudí. Keď sa pár vojdvodov zo Sussexu rozhodol opustiť kráľovskú rodinu, boli si vedomí nielen výhod slobodného života, ale aj mnohých príkorí. A to nie je len neobmedzený prístup k financiám, osobná kráľovská ochranka platená z daní britských pbčanov, ale aj tituly, ktoré svojim rozhdonutím už viac nesmeli oficálne používať. Aj po roku ich vie táto skutočnosť stále zamrzieť a to najmä princa Harryho, ktorý si v britskej armáde odslúžil celých desať rokov.

Princ Harry by mal podľa informácií denníka The Sun prísť o čestné vojenské tituly, ktoré získal za desať rokov služieb v britskej armáde. Buckinghamský palác sa totiž obáva, že by ich mohli zneužiť na propagáciu producenti dokumentárnych filmov známej strímovacej služby či režiséri rôznych talkšou, ktorých sa pár môže v budúcbosti zúčastniť. 

Princ Harry bol po obdržaí tejto informácii celkom rozrušený, keďže sa iba začiatkom feruára 2021 zastrájal, že bude o svoje zaslúžené čestné tituly bojovať. Avšak tituly ubudnú aj pred menom bývalej americkej herečky, detaily však ešte zatiaľ nie sú známe. Viac svetla by do tejto situácie mohol priniesť očakávaný exkluzívny rozhovor, ktorý Harry a Meghan planujú poskytnúť svetoznámej moderátorke a ich priateľke Oprah Winfrey. Vysielať by sa mal už 7. marca 2021 a párik vojovodov Oprah uistil, že sa počas 90 minút rozhovoru môže opýtať na čokoľvek.

Meghan si slávu a záujem v USA užíva, pozrite si rozhovor v šou Craiga Fergussona z roku 2017:

Na ihlách sú nielen mnohí priaznivci a kritici vojvodov, ale aj všetky svetové médiá, keďže by to mal prvý veľký rozhovor od neslávne známeho Megxitu z januára 2020. Rovnako je v strehu aj kráľovská rodina, samotná kráľovná Alžbeta údajne vyslovila vieru v to, že sa jej vnuk a jeho manželka budú aj počas rozhovoru držať kráľovského protokolu. "Nie je žiadnym tajomstvom, že Američania milujú Britov v armádnej uniforme. Harry je americkom trhu oveľa žiadanejší v britskej vojenskej uniforme, ako chlapec v tričko a číňanoch," prezradil zdroj z blízkeho okolia britského princa a dodal, že podozrenie na zneužívanie titulov tretími stranami by sa nedalo nikdy vylúčiť. Azda preto sa rodina rozhodla poistiť sa ich úplným odňatím. 

Harryho čestné tituly - generál kráľovskeho námorníctva, čestný veliteľ letectva RAF Honington a vrchný veliteľ malých lodí a potápania, sú už minulosťou odkedy sa dobrovoľne vzdal kráľovských poviností aj výhod. Aj patronát Harryho a Meghan nad národným tímom rugby či národným divadlom boli dvojici automaticky odobrané a je iba málo pravdepodobné, že sa im niekedy prinavrátia, vzhľadom na ich spoločenský život a postavenie celebrít v Spojených štátoch. Okrem zmluvy na nakrúcanie, ktoré podpísali so spoločnosťou Netflix či podcast na Spotify, sa Harry a Meghan chystajú účinkovať v najzvučnejších šou, ako napríklad v tej u Jamesa Cordena či spomínanej Oprah Winfrey. A to nie je v súlade s predstavami hlavy britskej monarchie.

Súvisiace články

Najčítanejšie