Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ukázala ho celkom NAHÉHO! Vendula Pizingerová (49) sa pochválila fotkami manžela (33) v celej kráse!
Zdielať na

Ukázala ho celkom NAHÉHO! Vendula Pizingerová (49) sa pochválila fotkami manžela (33) v celej kráse!

Archívna reportáž

Bol to poriadny šok, keď vtedy 48-ročná Vendula Pizingerová minulý rok na prvého mája svetu oznámila, že čaká bábätko. Kým v jej veku to už nie je celkom obvyklé a naša konzervatívna spoločnosť súkala z rukáva plejádu kritických názorov, Vendulin manžel bol práve v ideálnom veku, aby sa stal otcom. A podarilo sa, už 4 mesiace sa tešia zo synčeka, ktorý dostal meno po šťastnom otcovi.

Vendula Pizingerová (49) ani počas materských povinností voči štvormesačnému synčekovi nezaháľa ani na sociálnych sieťach. Cíti sa skvelo a šťastím priam žiari a zrejme na dôkaz toho pravidelne zverejňuje fotografie zo svojho súkromia. Očividne omladla pri svojom mladom manželovi Josefovi Pizingerovi (33). Nezabudla zverejniť jeho fotku ani na Valentína, deň zamilovaných. Je vidieť, že medzi ním a ňou panuje, napriek mnohým skeptikom, stále láska.

Tak ako sa patrí na tento pekný sviatok, dostala Vendula od svojho manžela krásnu kyticu, s čím sa hneď pochválila na svojom Instagrame. Ale to nebolo všetko s čím sa podelila s priaznivcami. Na Instagram pridala aj fotky svojho vyšportovaného manžela Josefa, ako sa úplne nahý vybral spolu so psom okúpať do ľadového rybníka, s vtipným komentárom: "Keď darčeky, tak pre všetkých". Treba uznať, že má byť prečo na svojho partnera hrdá. Jeho pevné, vyšportované mladé telo priam provokuje mužnosťou. Je vidieť, že k športu má veľmi blízko, najmä k tomu v prírode, ako je o ňom známe.

Vendula a Josef sú manželia už 5 rokov:

​Josef Pizinger miluje prírodu a často podniká dlhé potulky s prenocovaním "pod širákom". Kedysi sa hojne zúčastňovala týchto jeho častokrát až drsných aktivít aj Vendula. Teraz zvíťazila jej pohodlnosť, azda vzhľadom na vek a materstvo, a nahradil ju jej starší syn Jakub. Aj tomu to veľmi prospelo. Obľúbil si prírodu a život v nej spolu so zvieratami natoľko, že si vybral za svoj študijný odbor na strednej škole veterinárstvo. Vendula je veľmi spokojná, že má jej syn, ktorého má so zosnulým skladateľom Karlom Svobodom, v Josefovi taký dobrý vzor muža. Veľmi dobre si spolu rozumejú a vzájomne sa rešpektujú.

Takto v celej paráde ukázala Vendula manžela:

Instagram/VP

​Keď si ako vyše štyridsaťročná tajne brala v roku 2015 o šestnásť rokov mladšieho mladíka, všetci krútili hlavou a takmer nikto im nedával šancu na šťastné dlhotrvajúce manželstvo. Nešťastná vraj bola aj jeho matka, dlhoročná dôverná priateľka Venduly. Teraz je už vďaka Vendule spokojnou babičkou svojho prvého vnuka, aj keď sa cez to údajne ešte celkom nepreniesla. "Je to bláznivé, keď si uvedomíš, koľko mám rokov. To sú veci v živote, ktoré ťa stretnú, ktoré neplánuješ," povedala vtedy po sobáši Vendula. A berie to zrejme rovnako už aj ako šťastná mamička malého synčeka doteraz.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie