Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Líder kapely Kryštof podporil Charlotte Gottovú, hoci sám robí presný opak!
Zdielať na

Líder kapely Kryštof podporil Charlotte Gottovú, hoci sám robí presný opak!

Archívna reportáž

Detoxikovať organizmus sa dá nielen na telesnej úrovni, ale aj na duševnej. Aspoň takto to vníma známy český hudobník Richard Krajčo a jeho manželka Karin. Na celý mesiac sa odpojili od sociálnych sietí a nazvali to sociálnym detoxom. Pomaly sa ale začínajú vracať späť do "normálu" a hneď medzi ich prvé kontakty do sociálnymi sieťami patril nový instagramový účet. Dôvod, prečo si pozreli hneď práve ten, je celkom pochopiteľný. Patrí niekomu, koho dobre poznajú.

Známou tvárou, ktorá sa rozhodla založiť si svoj vlastný instagramový účet, nie je nikto iný ako Charlotte Gottová. Frontman kapely Kryštof, Richard Krajčo, ju spoznal pred dvomi rokmi, keď s ňou a jej slávnym otcom Karlom Gottom nahrával slávikov posledný veľký hit Srdce nehasnou. Túto skladbu napísal na žiadosť vtedy už ťažko chorého majstra a jeho manželky Ivany. Odvtedy sa stal ich rodinným priateľom a aj po smrti sleduje, čo sa deje v Gottovej rodine.

Na webe Tn.nova.cz preto položili Krajčovi otázku, či už opäť nabehol na sociálne siete a všimol si novozaložený Instagram Charlotty Gottovej. "Myslím, že bolo na čase, pretože ani izolácia od sveta nie je v poriadku. Ale je potrebné nájsť určitú rovnováhu. Sám mám po detoxe problém byť na sociálnych sieťach aktívny, takže Charlotte ešte nesledujem," priznal sa hudobník. Hneď to však napravil a pridal sa medzi takmer 90 000 followerov štrnásťročnej Charlotty, ktorej veľmi fandí aj spolu so svojou manželkou, režisérkou Karin.

Vypočujte si skladbu Richarda Krajča napísanú pre Gotta a Charlotte:

Na fotografii, ktorú umiestnila na svoj Instagram dcéra Gotta je vidieť, že to nie je tá malá Charlottka akou bola, keď naspievala s otcom slávne duo. V džínových nohaviciach a s kabelkou v rukách pred holou bielou stenou pôsobí ako veľká slečna. Mladá slečna má všetky predpoklady inšpirovať nielen mnohých mladých ľudí, ale aj rozvíriť vody hudobného šoubiznisu, tak ako to mala v pláne kedysi aj jej mama. Tej sa ale nástup na Instagram pred dvomi rokmi celkom nepodaril a zďaleka nedosiahol sledovanosť jej dcéry Charlotty.

​Ivana Gottová má doteraz na sociálnych sieťach v správe všetky oficiálne účty svojho nebohého manžela Karla Gotta a je známa aj tým, že súkromie svojej rodiny si úzkostlivo stráži. Aj Charlotte tam preto bolo vidieť len sporadicky. Tá sa už ale ako dospievajúca slečna chce predstaviť verejnosti sama. Na Instagram, kde si zvolila skrátenú prezývku "Char", zavesila na skúšku prvé fotky a čakala odozvu. A bol to pre ňu šok. Za noc získala o polovicu viac sledovateľov ako majú oficiálne stránky otca pod vedením mamy Ivany. Pre istotu však pochopiteľne zamedzila "lajkovanie" aj komentovanie príspevku vzhľadom na možné "hejty". Tak zrelá a pripravená na všetko ešte vo svojom mladom veku predsa len nie je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie