Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pôrod Dominiky Kavaschovej sa blíži! Má strach a priznala aj TOTO tehotenské trápenie!
Zdielať na

Pôrod Dominiky Kavaschovej sa blíži! Má strach a priznala aj TOTO tehotenské trápenie!

Herecký pár Dominika Kavaschová a Daniel Fischer sa stanú onedlho rodičmi. Radostná udalosť má aj presne určený termín - bábo má prísť na svet presne na 1. mája. Obvykle sa ale nepodarí presne trafiť vypočítaný termín, bábätko si samé vyberie, kedy sa rozhodne narodiť, ak bude všetko v poriadku. No rozhodne už je najvyšší čas, aby sa nastávajúci rodičia začali pomaličky chystať na príchod dieťatka.

Herečka Dominika Kavaschova a herec Daniel Fischer patria medzi obľúbených a nepochybne aj výnimočne nadaných hercov. Spája ich nielen láska k divadlu, ale aj k hudba a najmä - tá ľudská, medzi mužom a ženou. Približne rok a pol tvoria pár a svoj vzťah korunujú onedlho prírastkom.

Sympatická 31-ročná Košičanka si porodí bábo takmer k narodeninám, ktoré má 19. mája. Na to si ale musí ešte chvíľu počkať. Nastávajúca mamička prezradila detaily, ako jej tehotenstvo zatiaľ prebieha. "Mám sa dobre, musím zaklopať, niekedy sa sťažujem, že mám tehotenskú nádchu, ale v porovnaní s inými ženami, ktoré majú reálne problémy, je to nič. Som nevyspatá, ale inak sa cítim fakt skvelo," zhodnotila Dominika svoj stav.

Dominika zažiarila napríklad aj v jojkárskom seriáli Prázdniny:

​Dominika už vie, čo to bude, keď to bude a už sa veľmi teší. "Malá so mnou komunikuje, bude to dievčatko, termín je 1. máj, ale uvidíme, ako to bude, človek nikdy nevie. A ja zas vôbec neviem, čo to obnáša byť matkou," zasmiala sa rozpačito nastávajúca mama. Dominika sa spolieha na to, že až bude treba, jej mozog sa prepne do režimu mama a všetko hravo zvládne. "Už zháňam výbavičku, pozerám sa na to oblečenie ešte bez toho bábätka a pocit tešenia sa a lásky, ale zároveň aj strachu, je to také strašne malé, vôbec si neviem seba predstaviť ako matku," opisuje Dominika pocity, aké pozná azda každá nastávajúca matka.

Dominika sa s Danielom rozhodne nenudí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Ďonďa bude nepochybne veľmi veselá a nekonvenčná mama. Aktuálne začala siedmy mesiac tehotenstva a prezradila ešte jedno tajomstvo. "Bude sa volať Maya, Maya Fischer," pripomenula partnerove priezvisko s neobvyklou verziou inak obvyklej prezývky Márií. Do skupiny, ktorú vytvorila s Andreou Bučko teda pribudne ďalší hlas. Časom. Zatiaľ môže byť tehotenstvo inšpiráciou na nové piesne.

Súvisiace články

Najčítanejšie