Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Už sa sypú! Bohuš Matuš pochválil Lucinku - TÝMTO si zarába už viac, ako on!
Zdielať na

Už sa sypú! Bohuš Matuš pochválil Lucinku - TÝMTO si zarába už viac, ako on!

Zdroj: Instagram/BM

To, že sa častá publicita v médiách a na sociálnych sieťach oplatí, sa potvrdilo aj kontroverznému páru, spevákovi Bohušovi Matušovi a jeho partnerke Lucii. Pravidelne informujú čitateľov o rôznych detailoch zo súkromného života najmä v spojení s tehotenstvom, neskôr pôrodom a teraz so starostlivosťou o novorodenca. Najnovšie bol na pretrase ich termín sobáša. V súčasnej dobe je v podstate jedno, v akej spojitosti sa o niekom hovorí, hlavne, že sa hovorí. A dá sa na tom aj zarábať.

Čím viac sa hovorí, tým viac stúpa zvedavosť verejnosti. Zvyšujúca klikanosť, lajky, srdiečka, to všetko však  zabezpečuje páru Matuš - Palkaninová od istého času nemalý benefit. Najskôr publicita zabezpečila Matušovi, ktorý bol pre pandemické obmedzenia už pomaly bez prostriedkov na zabezpečenie rodiny, že sa mu ozvali jeho bohatí priaznivci s ponukou na predplatené súkromné koncerty. Jedna z nich mu dopredu dala honorár až za 20  koncertov pre ňu a jej priateľov. 

Najnovšie sa ukázalo, že domácu kasu vie naplniť aj jeho neplnoletá partnerka Lucia a nemusí preto ani vystrčiť päty z domu, píše portál Blesk.cz. Pochválil sa tým v rámci úprimnosti sám spevák, snáď to neoľutuje, keď narazí na závisť. Už raz totiž neprajníci dokázali nahlasovaním zariadiť zrušenie Luciinho profilu na Instagrame. 

Vypočujte si nesmrteľný hit v podaní Matuša:

Nedávno sa Matuš Blesku posťažoval: "Kvôli korone som prišiel o viac ako stovku koncertov. Len za december mi zrušili vystúpenia za pol milióna. Pokiaľ sa to nezlepší, budem si rýchlo asi hľadať nejakú inú prácu". Už bol vraj ochotný prijať ponuku práce pomocného stavebného robotníka vo firme jeho priateľa. A obratom prišli nielen ponuky na jeho súkromné vystúpenia, ale prekvapila ho aj partnerka Lucia. Ako známej tvári na Instagrame jej začali dávať výhodné ponuky rôzne firmy, ktoré vyrábajú produkty pre bábätká a ich mamičky.

​Určite k tomu prispel počet followerov na spoločnom profile páru. Je ich viac ako 19 tisíc, čo pre firmy začína byť v rámci reklamy zaujímavé. "Lucinke sa kvôli spolupráci začali ozývať svetové firmy. Teraz jej poslali krásne veci pre bábätko, taktiež na účet jej prišlo veľa peňazí. Lucinka je teraz bohatšia ako ja,“ pochválil sa hrdý Matuš. "Darí sa jej. Od otecka dostala novú úžasnú kameru, tak bude nakrúcať videá. Baví ju to. A navyše je na to pozitívna odozva a nechodia skoro žiadne negatívne komentáre,“ dodal pochvalne na adresu partnerky spevák. Pred zatiaľ neplnoletou Luciou sa reálne otvára kariéra influencerky, po ktorej vraj veľmi túžila, hoci vždy dodávala, že určite na bábätku nechce zarábať. No už sa to deje, hoci asi to nerobí prvoplánovo, ale ako príjemný bonus. A skúša svoju pôsobnosť rozšíriť aj o kanál YouTube, kde už vložila tri videá, no tam ešte skutočne má pred sebou dosť roboty, aby jej príspevky dosiahli potrebnú úroveň. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie