Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dalibor Janda po náročnej operácii srdca - strata pamäti!
Zdielať na

Dalibor Janda po náročnej operácii srdca - strata pamäti!

Archívne video

Už je to týždeň, čo obľúbeného českého speváka viezla záchranka do nemocnice v zlom stave. Tentokrát ale nešlo o covid-19, ale o značne smrtiacejšiu diagnózu - srdcový infarkt. Hoci to pôvodne jeho vydesená dcéra nechcela prezradiť, teraz už je jasné aj to, že jeho stav bol veľmi vážny.

V nedeľu 17. januára postihol legendárneho československého speváka a nenapodobiteľným "chraplákom" rozsiahly srdcový infarkt a lekári museli skutočne bojovať o jeho život. Ukázalo sa, že 67-Dalibor Janda je veľký bojovník a po počiatočných veľmi opatrných vyhláseniach už teraz aj jeho dcéra Jiřina netají optimizmus, píše portál Blesk.cz.

Janda nemusí vo svojom stave bojovať sám. Obrovskú silu a odlhodanie mu dodáva najmä jeho milujúca dcéra Jiřina, no má okolo seba aj kopu fanúšikov, ktorí mu posielajú nielen virtuálne pozdravy a želania skorého uzdravenia, ale mnohí obetovali chvíľku času na to, aby zašli s pozdravom na poštu.

Hity Dalibora Jandu pozná každý:

​Všetkým sa Jiřina v otcovom mene pekne poďakovala a dodala, že otcovi tá obrovská podpora nepochybne dodala mnoho energie. S o niečo nepríjemnejšou správou prišiel kamarát Dalibora Jandu, ktorý ho bol navštíviť v nemocnici. "S Daliborom som hovoril a je z toho, čo sa stalo, dosť otrasený. Navyše, vôbec nevie, čo sa stalo. Na nič si nepamätá," zveril sa Blesku nemenovaný Jandov kamarát.

​Podľa všetkého ide o amnéziu, teda stratu pamäti, spojenú len s daným okamihom, keď k srdcovej príhode prišlo a k následným krokom po prevoze do nemocnice. Spevákov celkový stav sa už zlepšuje, ako potvrdila aj jeho spočiatku veľmi opatrná dcéra. V každom prípade, aj keby sa uvoľnili opatrenia, na koncertné turné, ako si ho pôvodne na jar naplánovali, môžu zabudnúť. Zdravie je rozhodne prednejšie a vyžiada si ešte pár týždňov až mesiacov rekonvalescensiu v pokoji.

Súvisiace články

Najčítanejšie