Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cirkus, levy, kolotoče! Vémola má jasnú predstavu o svadbe, ALE za každú cenu sa do toho teraz nehrnie!
Zdielať na

Cirkus, levy, kolotoče! Vémola má jasnú predstavu o svadbe, ALE za každú cenu sa do toho teraz nehrnie!

Archívna reportáž

Zápasník MMA Karlos Vémola (35) vystriedal vo svojom živote mnoho partneriek. S jednou Britkou má aj syna a nevlastnú dcéru, no neoženil sa s ňou, vraj sa nechcel viazať, pretože spôsob jeho života nepraje dlhodobým záväzkom. Teraz ale zjavne zmenil názor, zrejme verí, že konečne našiel tú pravú a plánuje sobáš.

Tou vyvolenou, ktorú český "Terminátor" Vémola požiadal o ruku, je Slovenka Lela Ceterová (30). Už 13 mesiacov sú rodičmi dcérky Lily. Pred pár mesiacmi sa ale párik za pomerne dramatických okolností rozchádzal, keď od neho odišla aj s dieťaťom kvôli jeho neverám. Vraj až vtedy pochopil, ako osamelo sa cíti bez nej a dcérky a urobil všetko preto, aby sa vrátili.

Žilinčanka Lenka, zvaná Lela je presne taký typ, aký Karlos obdivuje. Má neprirodzene veľké silikónové prsia, platinové vlasy, výzor Barbie. To, ako vyzerá, je z veľkej časti zásluhou plastických chirurgov, čo výstrednému zápasníkovi ale vôbec nevadí. Naopak, prirodzene vyzerajúce ženy rád prenecháva druhým, ako sa vyjadril. On sám v mladosti rád vzbudzoval pozornosť pre zmenu neprirodzene veľkými svalmi. Svoju kariéru začal ako kulturista. Usadil sa kvôli tomu v Británii, ale jedna okolnosť zmenila jeho život. Náhodou ho uvidel známy tréner zápasníkov, keď v úlohe vyhadzovača v bare zmlátil jeho zverencov. Neváhal a navrhol mu miesto v zápasníckom tíme. Karlos neodmietol a postupne sa vypracoval až na rešpektovaného zápasníka MMA, ktorý chce len víťaziť. 

Pozrite sa, ako oslávil Vémola minulý rok narodeniny:

Teraz ale v rámci partnerského zápasu zrejme zvíťazila Lela. Keď sa k nemu po rozchode vrátila, požiadal ju o ruku. "Aj keď to nechce priznať, má to tak, že včera už bolo neskoro, a čím skôr, tým lepšie," prezradil Terminátor, o Lele v programe Showtime. "Ona sa chcela vydávať už teraz, v Dubaji, že potom svadbu niekedy dorobíme, ale to ja nie, to musí byť na prvýkrát a dobré," prezradil podrobnejšie jej predstavy. Termín sobáša má už ale jasný. Musí to byť dátum a miesto, kde mal s Lelou prvé rande. Samozrejme, ak sa uvoľnia opatrenia kvôli koronavírusovej pandémii. Inak presunie sobáš až na ďalší rok, čo by ale Lelu iste zarmútilo.

Vémola si nechal aktuálne vytetovať Lelu na svoju mohutnú pažu:

Budúci ženích má jasné predstavy o tom, ako bude vyzerať svadba. "Tam bude kolotoč, cirkus, levy, všetko. Akurát uvidíme, či koronavírusová situácia povolí, či to bude tento rok 28. júla, alebo či si bude musieť Lela rok počkať, pretože miesto som schopný zmeniť, ale dátum určite nie," rozhodol nekompromisne zápasník. Na dôkaz, že to myslí s Lelou vážne na celý život, si ju dal vytetovať na telo. To pre zmenu prezradila Lela. "Ten nápad mal Karlos. Šiel za fotografom, nech mi najskôr urobí nahú fotku a že potom podľa fotky sa Karlos nechá tetovať. Už mal v hlave, aká to bude kompozícia, vymyslel to i s tými krídlami. Karlos má skvelú predstavivosť a urobil mi veľkú radosť. Ja to vôbec nečakala a veľmi milo ma to prekvapilo," pochválila sa redakcii ŽivotvČesku.cz.

Súvisiace články

Najčítanejšie