Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vášáryovej syn sa zbavil priezviska po otcovi! Spravil to v úplnej tajnosti!
Zdielať na

Vášáryovej syn sa zbavil priezviska po otcovi! Spravil to v úplnej tajnosti!

Archívna reportáž

Niekedy píše osud obzvlášť zamotané a smutné príbehy. A medzi ne patrí rozhodne aj príbeh rodiny skvelej slovenskej herečky Emílie Vášáryovej (78), hoci sa odohral už pred dávnymi rokmi. Až neuveriteľne znie, že táto skvelá herečka a dokonalá vážená dáma zažívala v manželstve peklo. A zjavne ho, žiaľ, naplno precítil aj jej prvorodený syn Tomáš, píše Pluska.sk.

Jedna z našich najžiarivejších hviezd na hereckom nebi, Milka Vášáryová, ako ju aj mnohí fanúšikovia familiárne volajú, má za sebou veľmi krušnú skúsenosť s despotickým a násilníckym manželom. Reč, pochopiteľne, nie je o kostýmovom výtvarníkovi Milanovi Čorbovi (72), ktorý bol, naopak, jej veľkou, dokonalou láskou. 

Ako pred pár rokmi Emília Vášáryová prezradila v knihe rozhovorov s Jánom Štrasserom s názvom Pr(a)vá dáma, peklo si zažila s prvým manželom, športovým lekárom Ivanom Horským. Priznala, že v mohutnom mužovi hľadala akéhosi ochrancu. Ale od ochrancu bolo v tomto prípade len na krok k tyranovi.

Milovaný druhý manžel Milan Čorba zomrel Emílii pred 7 rokmi:

Vdovec s malou dcérkou veľmi rýchlo po svadbe ukázal pravú tvár, keď extrémnu žiarlivosť riešiel nielen psychickým terorom, ale aj fyzickým násilím. Trvalo dlhých sedem rokov, kým sa Vášáryová z manželstva vymanila a muža aj s jeho dcérkou Evou a ich spoločným synom Tomášom opustila. Kým herečka napokon šťastne zakotvila v náručí životného partnera Milana Čorbu a pokúsila sa začať odznova, jej syn otcovi jeho otrasné správanie nezabudol. 

Ako dnes už 52-ročný Tomáš prezradil portálu pluska.sk, zjavne sa rozhodol, že s otcom nechce mať spoločné nič, ani priezvisko. "Presne v deň osemnástych narodenín som na úrade, bez toho, aby o tom ktokoľvek vedel, požiadal o zmenu priezviska," povedal Emíliin prvorodený syn, ktorý tak dnes hrdo nosí mamine dievčenské priezvisko a je z neho Tomáš Vášáry. S manželkou Hanou, ktorá je profesionálna džokejka, žijú na konskej farme neďaleko Prahy aj s dcérami Johankou a Jasminkou. K nim pribudne onedlho ďalšie dievčatko, ktoré dostane meno po starej mame - Emília, ako prezradil jej milujúci syn Tomáš. Skvelá herečka sa tak stane už päťnásobnou babičkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie